Oxygen Wellness Naphegy

GYÓGYTORNA


Az alábbi problémák kezelésében tudunk segíteni:


 • Gerincsérv
 • Gerincferdülés
 • Tartási rendellenességek, tartáshibák
 • derék-, nyak-, hátfájás,
 • lúdtalp,
 • csontritkulás,
 • porckorongsérv,
 • lumbago és isiászos problémák,
 • balesetek után mozgási nehezítettség,
 • balesetek, műtét utáni állapotok, törés, szalagszakadás
 • térd-, csípő-, vállfájdalom és kopás,
 • sportsérülések (izom, ín, szalag)
 • Ízületek kopásos betegségei

A mozgásszegény életmód, az ülő munka előbb-utóbb rossz tartást és mozgásszervi problémákat eredményez.

Az egyes mozgásszervi panaszokat, fájdalmat hatékonyan tudjuk kezelni a gyógytornával. A fájdalomcsillapítók csak tünetileg kezeik a panaszokat. Gyógytornász- Személyi edzőink által kidolgozott mozgásprogramok javítják, visszaállítják az életminőséget, megszüntetik a fájdalmat, javítják a mozgástartományt.


SZOLGÁLTATÁSAINK

Gyógytornász személyi edzőink egyéni terápiát alkalmaznak személyre szabott kezelések keretében.

GYÓGYTORNA

A gyógytorna az egyik leghatékonyabb kezelési módszer mozgásszervi fájdalmak, panaszok esetén.

MANUÁLTERÁPIA

A manuálterápia a mozgásszervrendszer enyhébb és súlyosabb működészavarainak vizsgálataira és kezelésére szolgáló, kézzel végzett diagnosztiai és speciális terápiás fogásokkal végzett kezelés.

SPORTREHABILITÁCIÓ

Ha műtéti beavatkozásra nincs szükség, sportrehabilitációs tréner segítségével helyreállítható a sérülést megelőző állapot. Cél, hogy a sportoló vissza tudjon térni az aktív sportba és csökkentsük az újrasérülés kockázatát.

KINESIO TAPE & MASSZÁZS

A mozgásszervi problémák kezelésének kiegészítő módszere, amely csak tanfolyamot végzett szakember végezhet. Célja az adott izom vagy ízület működésének helyreállítása, a fájdalom enyhítése. Az eljárást speciális elasztikus tapasszal végezzük, mely elasztikussága, nyújthatósága révén nem mereven rögzíti, hanem aktívan támasztja az adott területet. Képzett masszőreink különböző masszázsfajtákkal ellazítják az izmokat, megszüntetik az izomgörcsöket.GYÓGYTORNA, SPORTREHABILITÁCIÓ, FUNKCIONÁLIS EDZÉSEK

Már csak egy kattintásra vagy! Gyógytornász- személyi edzőink segítenek, vedd fel velünk a kapcsolatot!

AJÁNLOTT CSOPORTOS ÓRÁK

Az órarendben kínálunk olyan csoportos órákat, mozgásformákat, amelyek kifejezetten a megelőzésre, a mozgástartomány visszaállítására, a hátfájdalmak enyhítésére, az izomerősítésre, a rehabilitációra helyezik a hangsúlyt.

SENIOR TORNA

A senior torna egy csoportos és preventív, a betegségek megelőzését célzó könnyed, minden ízületet átmozgató zenés torna, amely kortól és edzettségi állapottól függetlenül, bárki számára végezhető mozgásforma. Ennek segítségével megelőzhetőek az évek múlásával egyre nagyobb eséllyel fellépő mozgásszervi problémák és belgyógyászati betegségek kialakulása. Életminőség javító hatása kiegészíti és előkészíti a hétköznapok során végzett mozgásokat, mindezt ráadásul jó hangulatban és maximális figyelem mellett vezeti diplomás gyógytornászunk.

GERINCTRÉNING & STRETCHING

A hátizmok gyengesége civilizációs betegség. A gerinctréning preventív jellegű mozgásforma, amely fejleszti és erősíti a törzsizmokat, megakadályozza, enyhíti az izommerevséget, ezáltal fokozza a gerinc mobilitását. A gerinc melletti mély izmok edzése segít a helyes testtartás visszaállításában és megőrzésében. Rendszeres gyakorlásával csökkenthetők a derék- és hátfájdalmak,
A stretching lényege, hogy a változatos testhelyzetekben végzett nyújtó gyakorlatokkal a megrövidült szöveteket megnyújtjuk, javítjuk az izomtónust, oldjuk az izommerevséget., fejlesztjük az ízületi mozgékonyságot.

FUNKCIONÁLIS EDZÉSEK

Ezzel az edzéssel összehangoljuk a mozgásrendszer egyes részeit egymással, fejlesztjük az izomegyensúly kialakulását.

AQUATRÉNING (AQUATRAINING)

Ez a vízben végzett, mindenünket átmozgató intenzív edzésforma biztonságos és nem terheli az ízületeket. Ajánlott a gerincelváltozással, ízületi problémákkal, asztmával, visszérrel, cukorbetegséggel küszködőknek.

GYÓGYTORNÁSZ EDZŐINKVAJDA ORSOLYA


TOVÁBB


NAGY NIKOLETTA


TOVÁBB


TELKES MARILLA


TOVÁBB


KARSZKI KATALIN


TOVÁBB


PINTÉR MÁTÉ


TOVÁBB


ÚRY ZSUZSANNA


TOVÁBB