Személyi edzésekMiért válassz minket?


Kiváló és elhivatott szakemberek, állapotfelmérés, táplálkozási tanácsok. Közel 70 db tökéletes ergonómiájú Technogym és LIfe Fitness cardio gép, erőfejlesztő gép, Life Fitness keretek, hagyományos és a legmodernebb eszközök (BOSU, TRX, kettlebell, medicinlabdák,  stb.) és az egyedülálló Technogym OMNIA funkcionális állvány állnak rendelkezésedre, hogy a leghatékonyabban el tudd érni célodat és élvezd a sportolást. Az egészség nagy kincs, vigyázz hát rá! Mi veled leszünk.


Ismerd meg edzőinket!

Személyi edzés

Személyi edzőink magasan képzett szakemberek, illetve gyógytornász-személyi edzők, akik segítik a vendégek által kitűzött célt hatékonyan és biztonságosan elérni. Személyi edzés keretén belül az általad választott személyi edző az edzés során csak Rád figyel.
Vedd fel a kapcsolatot bármelyik általad választott edzővel, nézd meg a profilját, érdeklődj az árakról. Konzultálj vele, beszéljétek meg a céljaidat egy kötetlen beszélgetés során. Az edző első alkalommal felméri az egészségi állapotodat, majd ezek alapján elkészíti edzéstervedet. Ha bizonytalan vagy, kérdezz bátran minket! 06 1 799 04 04, salesnaphegy@oxygenwellness.hu


Kinek ajánljuk?

Személyi edző segítségének igénybevételét ajánljuk mindazoknak, akik nem rendelkeznek megfelelő gyakorlattal és a konditermi gépek használatának az ismeretével. Javasoljuk a személyi edzést kezdőknek, vagy olyanoknak is, akik eddig edzettek, de nem értek el eredményt, akik fogyni, erősödni vagy formásodni szeretnének. Különösen javasoljuk azoknak is, akiknek valamilyen mozgásszervi problémájuk van, egy sportsérülés után rehabilitációból térnek vissza edzeni vagy esetleg a személyi edző segítségével szeretnék végezni a rehabilitációt.


Állapotfelmérés

Az általad választott személyi edző a reális célok meghatározása után először felméri céljaidat, edzettségi- és egészségügyi állapotodat. Az állapotfelméréshez javasoljuk, hogy vedd igénybe testösszetétel-mérőnket. Az edző a felmérést követően az eredmények kiértékelése után elkészíti Neked személyre szabott edzéstervedet, továbbiakban pedig levezeti edzéseidet, kizárólag Rád figyelve.


Gyógytorna, sportrehabilitáció

Feltöltés alatt.