Személyi edzésekMiért válassz minket?


Kiváló és elhivatott szakemberek, állapotfelmérés, orvosi háttér, étrend. Közel 70 db tökéletes ergonómiájú Technogym erőfejlesztő gép és Life Fitness keretek, hagyományos és a legmodernebb eszközök (BOSU, TRX, kettlebell, medicinlabdák,  stb.) és az egyedülálló Technogym OMNIA funkcionális állvány állnak rendelkezésedre, hogy a leghatékonyabban el tudd érni célodat és élvezd a sportolást. Az egészség nagy kincs, vigyázz hát rá! Mi veled leszünk.


Ismerd meg edzőinket!

Személyi edzés

Személyi edzőink magasan képzett szakemberek, illetve gyógytornász-személyi edzők, akik segítik a vendégek által kitűzött célt hatékonyan és biztonságosan elérni. Személyi edzés keretén belül az általad választott személyi edző az edzés során csak Rád figyel.
Vedd fel a kapcsolatot bármelyik általad választott edzővel, nézd meg a profilját, érdeklődj az árakról. Konzultálj vele, beszéljétek meg a céljaidat egy kötetlen beszélgetés során. Az edző első alkalommal felméri az egészségi állapotodat, majd ezek alapján elkészíti edzéstervedet. Ha bizonytalan vagy, kérdezz bátran minket! 06 1 799 04 04, salesnaphegy@oxygenwellness.hu


Kinek ajánljuk?

Személyi edző segítségének igénybevételét ajánljuk mindazoknak, akik nem rendelkeznek megfelelő gyakorlattal és a konditermi gépek használatának az ismeretével. Javasoljuk a személyi edzést kezdőknek, vagy olyanoknak is, akik eddig edzettek, de nem értek el eredményt, akik fogyni, erősödni vagy formásodni szeretnének. Különösen javasoljuk azoknak is, akiknek valamilyen mozgásszervi problémájuk van, egy sportsérülés után rehabilitációból térnek vissza edzeni vagy esetleg a személyi edző segítségével szeretnék végezni a rehabilitációt.


Állapotfelmérés

Az általad választott személyi edző a reális célok meghatározása után először felméri céljáidat, edzettségi- és egészségügyi állapotodat. Az állapotfelméréshez javasoljuk, hogy vedd igénybe testösszetétel-mérőnket és a naphegyi Oxygen Medical Orvosi Központ szolgáltatásait, pl. ortopédiai, sportkardiológiai vizsgálatok elvégzését. Az edző a felmérést követően a Wellness System™ rendszerében az eredmények kiértékelése után elkészíti Neked személyre szabott edzéstervedet, továbbiakban pedig levezeti edzéseidet, kizárólag Rád figyelve.


Orvosi háttér

Valódi egészség központ vagyunk. Életmód-változásodat, fejlődésedet egyedülálló módon összekapcsoltuk a professzinális orvosi háttérrel. A naphegyi Oxygen Medical Magánorvosi Központ és Szépségklinika magas színvonalon nyújt megbízható orvosi hátteret, legyen szó megelőző sportkardiológia vizsgálatokról, sportsérülésről, mérésekről, tanácsadásról. 30 szakterület található nálunk, továbbá foglalkozás-egészségügy, éves orvosi vizsgálatok, szűrések és menedzserszűrés.