fbpx
MASSZÁZS & SPA
Ellazul és felfrissül a test!
MASSZÁZS & SPA
Ellazul és felfrissül a test!

Masszázs

A masszázzsal felfrissítheted sajgó, fájó testrészeidet, izmaidat és a vérkeringésedet, miközben tested ellazul, az idegrendszered megnyugszik, a test lelassul. A masszázs során jut időd befelé fordulni, gondolkodni, pihenni. A különböző masszázsfajták más és más jótékony hatással bírnak, mások a fogások. Nyugodtan bízd rá magad képzett és elhivatott masszőreinkre. 

Peelingek

Tapasztald meg a peeling nyújtotta jótékony hatásokat Te is! 

Reflexológia

A REFLEXZÓNÁK MASSZÍROZÁSÁVAL POZITÍVAN TUDJUK BEFOLYÁSOLNI SZERVEINK MŰKÖDÉSÉT. A RELFEXOLÓGIA SERKENTI A VÉR- ÉS NYIROKKERINGÉST, EZÁLTAL ERŐSÍTI AZ IMMUNRENDSZERT, FÁJDALOMCSILLAPÍTÓ, TESTI-LELKI FESZÜLTSÉGOLDÓ HATÁSSAL BÍR. 

A talpreflexológia kezelés legnagyszerűbb hatása, hogy beindítja a szervezet öngyógyító folyamatainkat, serkenti a keringést, segíti a méreganyagok kiürülését, valamint oldja a test és lelki feszültséget is. Akkor is hatásos, ha hormonális problémákkal küzdünk, hiszen a reflexológia a hormontermelő mirigyek működését is szabályozza. 
A kezelés időtartama: 50 perc.

Masszázs csomagok

Spa kezeléseink

2 fő részére szóló 90 perces wellness program, fitnesz és wellness használattal)

Csokoládé Spa 

Oxygen Spa 

Kókuszos Spa 

Kelet varázsa Spa 

Masszőrök

LABODA ANIKÓ

NOVÁK ADRIENN

HORVÁTH BÉLA

TROMBITÁS CSENGE

TÓTH BIANKA

VÁRADI HAJNALKA

Átalános tudnivalók és lemondási feltételek

hu_HUHungarian

Kedves vendégeink!

Teljesen felújítjuk nektek a csoportos óra termet az Oxygen Naphegyen. Az utolsó óra a felújítás előtt július 5-én, pénteken lesz, ezt követően a termet várhatóan július 31-ig bezárjuk a felújítási munkálatok miatt. Bővebb információkat és az aktuális órarendet a lenti gombok segítségével tudod megtekinteni.