fbpx

Nézz körül nálunk!

Ügyfélkapcsolati munkatársaink szívesen bemutatják Neked az Oxygen Wellness Központot egy személyes körbevezetés alkalmával. Egyeztess kollégáinkkal időpontot!

+36 20 393 4219

Budapest 1016
Naphegy utca 67

Budapest 1016, Naphegy utca 67.
Cg: 01-09-199020
Adószám: 25087972-2-41

MUNKATÁRSAINK

ÉRTÉKESÍTÉS, ÜGYFÉLKAPCSOLAT

Andrási Mihály
Telefon: +36 20 297 8891
Email: andrasi.mihaly@oxygenwellness.hu

Lukács Diána
Telefon: +36 20 294 0200
Email: lukacs.diana@oxygenwellness.hu

Hasznos tudnivalók

A nulladik alkalom: Időpontfoglalás, körbevezetés
Kérhetsz személyes körbevezetést, amikor a kollégáink bemutatják neked a központot, a szolgáltatásokat. Ha megosztod velünk, hogy mit szeretnél, van-e valamilyen célod, pl szeretnél fogyni, stb. kollégáink segítenek, abban, hogy melyik mozgásformát, edzésformát válaszd. Ha rögtön edzeni is szeretnél, hívj fel bennünket és kollégáink várni fognak és segítenek eligazodni. Hívd a 799 0404-es telefonszámot, vagy írj nekünk a salesnaphegy@oxygenwellness.hu e-mail címre.
Mit hozzak magammal?
Szükséged lesz egy kényelmes, zárt sportcipőre és bármilyen, kényelmes edző ruhára, amiben jól érzed magad. Ha a wellnessbe is szeretnél menni, kérünk, hogy hozz magaddal fürdőruhát és papucsot. Ha a papucsot elfelejtetted, nálunk is tudsz vásárolni vendégpapucsot. Törölközőt, szauna lepedőt, tusfürdőt és hajszárítót mi biztosítunk neked. Az öltözőkben találsz professzionális centrifugákat. A szekrények tágasak, vállfát biztosítunk. Az aulában külön csomagmegőrzőket is találsz. Ha a tetőtéri funkcionális részt is szeretnéd használni, kérjük, hogy hozz magaddal még egy kinti sportcipőt.
Parkolás, mélygarázs
4 órányi ingyenes parkolást biztosítunk a számodra. A parkolójegyet a recepción tudod érvényesíteni. A parkoló területére gázüzemű gépjárművekkel tilos behajtani! Kérjük, hogy parkolj szabályosan, és csak egy parkolóhelyre állj be. Egynél több parkolóhely elfoglalása esetén pótdíjat számolunk fel. Maximum 1,8 m magas autóval tudsz beállni.
Megérkezés
Szolgáltatást igénybe vevő vendégeinknek 4 óra ingyenes parkolást biztosítunk 2 szintes mélygarázsunkban. A parkolójegyedet a recepción tudod érvényesíteni. Ha motorral vagy kerékpárral érkezel, biciklitárolónkban el tudod helyezni biciklidet, kérünk, hogy motoroddal ne foglalj egy két helyet. Központunkat tömegközlekedéssel is meg tudod közelíteni busszal. A recepción elkérjük a belépéshez szükséges adataidat, és átadjuk órádat, törölköződet és a jegyedet, ha csoportos órára vagy személyi edzésre szeretnél menni.
Karóra használat
A recepción kapott karórával zárhatod és nyithatod az öltözőszekrények ajtaját. Az öltöző elhagyása előtt győződj meg arról, hogy az öltözőszekrény ajtaját bezártad-e. Amennyiben elfelejtenéd öltözőszekrényed számát, az öltöző falán található leolvasó segítségével ellenőrizheted a számot. Az órával a fitnesz büfében és a wellness recepción is vásárolhatsz, a fogyasztást pedig kilépéskor rendezd. Kilépéskor kérjük, az órát a recepció melletti ledobóba dobd be!
Játszóház
A központ szolgáltatásait igénybe vevő vendégek 1 és 12 év közötti gyermeküket adhatják be a játszóházba. A játszóház bérletes vendégeinknek ingyenes egy gyermekre. Kérjük, hogy a recepción jelentkezzetek be és kérjetek játszóházi belépőt
A fitnesz részleg használata
A fitneszteremben a sportruházat és zárt cipő használata kötelező! Az erősítő gépek használatakor a gépek fekvő- és ülőfelületeit terítsd le a kisméretű törölközővel! A gépeket használat után kérünk, hogy töröld át a kihelyezett fertőtlenítőszeres oldattal! Gondoljunk a többiekre is! A Polar® pulzusmérő öv és óra bármely edzéshez térítésmentesen igényelhető a recepción. Az eszközök helyes használatáról érdeklődj teremedző kollégáinknál. Kérj bátran segítséget tőlük.
Csoportos órák
Csoportos órák pl. az aerobik, jóga és a Group Cycling órák és a rooftop órák. Az egyes órarendek elérhetőek honlapunkon (www.oxygenwellness.hu/orarend) és a recepción. Az órák a recepción kinyomtatott jeggyel látogathatók! Az óratípusok leírását a weboldalon megtalálod. Kérünk, hogy pontosan érkezz az órákra. A csoportos órák kezdését követő 5 percen túl nem látogathatóak az óráink!
Wellness részleg használata
A finn szaunák kivételével a wellness részleg területén csúszásgátló papucs használata kötelező! A kőágyak és a szaunák használatához szükséges szauna lepedőt a szaunamesteri pultnál kérhetsz! Kérjük, csak a tényleges igényeidnek megfelelő számú lepedőt használj, gondolj a környezetre. A törölközőket, szauna lepedőket a wellness részleg fogasain tárold, ne hagyd szerte-szét! A medencék használata előtt kérünk, hogy zuhanyozz le! A szaunákban ne zavard hangos beszélgetéssel a többi vendéget, ne zavarjuk meg mások nyugalmát.
Szauna felöntések
Az Oxygen Naphegyen ingyenesen részt tudsz venni a szauna felöntéseken. A szauna felöntésekre kérünk, hogy időben érkezz, ne várakoztassuk meg a vendég társainkat. A felöntések időtartama kb. 10-15 perc. A felöntésekről bármikor kimehetsz, ha úgy érzed, elég volt.
Masszázs és Spa kezelések
A masszázs szobák a földszinten találhatók. A kezelésekre fürdőruhában gyere. Az LPG kezelés, speciális ruhában zajlik, amit itt kapsz a kezeléshez. Bejelentkezés személyesen a recepción vagy telefonon lehetséges. A SPA kezelések díját a kezelést megelőző 48 órában szükséges kiegyenlíteni. Ha nem tudsz eljönni a lefoglalt kezelésre, kérjük 24 órával előtte mondd le az időpontot! A páros kezelésekre előleget kérünk. A masszázsokat és kezeléseket a webshopunkban online is meg tudod venni.
Távozás
Kérünk, hogy kilépéskor törölköződet az öltözőkben elhelyezett gyűjtőkosarakba, illetve a recepció melletti gyűjtőládába, a wellness ledobóba dobd be. Kérünk, hogy kilépéskor rendezd számládat a recepción. Kérjük, hogy vedd figyelembe a nyitva tartási időnket és zárásra hagyd el a központot, hogy takarító kollégáink megkezdhessék munkájukat.

MEGKÖZELÍTÉS

AUTÓVAL

Szolgáltatást igénybe vevő vendégeinknek 4 óra ingyenes parkolást biztosítunk 3 szintes mélygarázsunkban. Kérünk, hogy figyelj a szabályos parkolásra és csak egy helyre állj be. A parkolójegyedet a recepción tudod érvényesíteni.

MOTORKERÉKPÁR / KERÉKPÁRRAL / ELEKTROMOS ROLLERREL

Az erre kijelölt helyen tudsz parkolni.

TÖMEGKÖZLEKEDÉSSEL

Buszjáratok: 8, 8E, 110, 112, illetve 178 járatról leszállás a Sánc utcai megállóban. A Hegyalja úton az Erzsébet híd irányában 155 méter megtétele után a zebrán keresztül éred el az épületet. Villamos: 41, 19, a Várkert Bazári vagy 56, Döbrentei téri megállóban történő leszállást követően a Tabánon keresztül juthatsz el hozzánk.