fbpx
KAPCSOLAT
Ez nemcsak fitness.
Ez közösség és életérzés.
KAPCSOLAT
Ez nemcsak fitness.
Ez közösség és életérzés.

Nézz körül nálunk!

Ügyfélkapcsolati munkatársaink szívesen bemutatják Neked az Oxygen Wellness Központot egy személyes körbevezetés alkalmával. Egyeztess kollégáinkkal időpontot!

Budapest 1016
Naphegy utca 67

Budapest 1016, Naphegy utca 67.
Cg: 01-09-199020
Adószám: 25087972-2-41

MUNKATÁRSAINK

RECEPCIÓ

ÉRTÉKESÍTÉS, ÜGYFÉLKAPCSOLAT

Vig Noémi
Telefon: +36 20 297 8891
Email: vig.noemi@oxygenwellness.hu

Lukács Diána
Telefon: +36 20 294 0200
Email: lukacs.diana@oxygenwellness.hu

MASSZÁZS ÉS SPA FOGLALÁS ÉS LEMONDÁS

Telefon: +36 20 393 4219

Hasznos tudnivalók

Kérhetsz személyes körbevezetést, amikor a kollégáink bemutatják neked a központot, a szolgáltatásokat. Ha megosztod velünk, hogy mit szeretnél, van-e valamilyen célod, pl szeretnél fogyni, stb. kollégáink segítenek, abban, hogy melyik mozgásformát, edzésformát válaszd. Ha rögtön edzeni is szeretnél, hívj fel bennünket és kollégáink várni fognak és segítenek eligazodni. Hívd a 799 0404-es telefonszámot, vagy írj nekünk a salesnaphegy@oxygenwellness.hu e-mail címre.
Szükséged lesz egy kényelmes, zárt sportcipőre és bármilyen, kényelmes edző ruhára, amiben jól érzed magad. Ha a wellnessbe is szeretnél menni, kérünk, hogy hozz magaddal fürdőruhát és papucsot. Ha a papucsot elfelejtetted, nálunk is tudsz vásárolni vendégpapucsot. Törölközőt, szauna lepedőt, tusfürdőt és hajszárítót mi biztosítunk neked. Az öltözőkben találsz professzionális centrifugákat. A szekrények tágasak, vállfát biztosítunk. Az aulában külön csomagmegőrzőket is találsz. Ha a tetőtéri funkcionális részt is szeretnéd használni, kérjük, hogy hozz magaddal még egy kinti sportcipőt.
A parkoló területére gázüzemű gépjárművekkel tilos behajtani! Kérjük, hogy parkolj szabályosan, és csak egy parkolóhelyre állj be. Egynél több parkolóhely elfoglalása esetén pótdíjat számolunk fel. Maximum 1,8 m magas autóval tudsz beállni.
Megközelítés : Hosszútávú bérlettel rendelkező vendégeinknek 4 óra ingyenes parkolást biztosítunk
A recepción kapott karórával zárhatod és nyithatod az öltözőszekrények ajtaját. Az öltöző elhagyása előtt győződj meg arról, hogy az öltözőszekrény ajtaját bezártad-e. Amennyiben elfelejtenéd öltözőszekrényed számát, az öltöző falán található leolvasó segítségével ellenőrizheted a számot. Az órával a fitnesz büfében és a wellness recepción is vásárolhatsz, a fogyasztást pedig kilépéskor rendezd. Kilépéskor kérjük, az órát a recepció melletti ledobóba dobd be!
A központ szolgáltatásait igénybe vevő vendégek 1 és 12 év közötti gyermeküket adhatják be a játszóházba. A játszóház bérletes vendégeinknek ingyenes egy gyermekre. Kérjük, hogy a recepción jelentkezzetek be és kérjetek játszóházi belépőt
A fitneszteremben a sportruházat és zárt cipő használata kötelező! Az erősítő gépek használatakor a gépek fekvő- és ülőfelületeit terítsd le a kisméretű törölközővel! A gépeket használat után kérünk, hogy töröld át a kihelyezett fertőtlenítőszeres oldattal! Gondoljunk a többiekre is! A Polar® pulzusmérő öv és óra bármely edzéshez térítésmentesen igényelhető a recepción. Az eszközök helyes használatáról érdeklődj teremedző kollégáinknál. Kérj bátran segítséget tőlük.
Csoportos órák pl. az aerobik, jóga és a Group Cycling órák és a rooftop órák. Az egyes órarendek elérhetőek honlapunkon (www.oxygenwellness.hu/orarend) és a recepción. Az órák a recepción kinyomtatott jeggyel látogathatók! Az óratípusok leírását a weboldalon megtalálod. Kérünk, hogy pontosan érkezz az órákra. A csoportos órák kezdését követő 5 percen túl nem látogathatóak az óráink!
A finn szaunák kivételével a wellness részleg területén csúszásgátló papucs használata kötelező! A kőágyak és a szaunák használatához szükséges szauna lepedőt a szaunamesteri pultnál kérhetsz! Kérjük, csak a tényleges igényeidnek megfelelő számú lepedőt használj, gondolj a környezetre. A törölközőket, szauna lepedőket a wellness részleg fogasain tárold, ne hagyd szerte-szét! A medencék használata előtt kérünk, hogy zuhanyozz le! A szaunákban ne zavard hangos beszélgetéssel a többi vendéget, ne zavarjuk meg mások nyugalmát.
Az Oxygen Naphegyen ingyenesen részt tudsz venni a szauna felöntéseken. A szauna felöntésekre kérünk, hogy időben érkezz, ne várakoztassuk meg a vendég társainkat. A felöntések időtartama kb. 10-15 perc. A felöntésekről bármikor kimehetsz, ha úgy érzed, elég volt.
A masszázs szobák a földszinten találhatók. A kezelésekre fürdőruhában gyere. Az LPG kezelés, speciális ruhában zajlik, amit itt kapsz a kezeléshez. Bejelentkezés személyesen a recepción vagy telefonon lehetséges. A SPA kezelések díját a kezelést megelőző 48 órában szükséges kiegyenlíteni. Ha nem tudsz eljönni a lefoglalt kezelésre, kérjük 24 órával előtte mondd le az időpontot! A páros kezelésekre előleget kérünk. A masszázsokat és kezeléseket a webshopunkban online is meg tudod venni.
Kérünk, hogy kilépéskor törölköződet az öltözőkben elhelyezett gyűjtőkosarakba, illetve a recepció melletti gyűjtőládába, a wellness ledobóba dobd be. Kérünk, hogy kilépéskor rendezd számládat a recepción. Kérjük, hogy vedd figyelembe a nyitva tartási időnket és zárásra hagyd el a központot, hogy takarító kollégáink megkezdhessék munkájukat.
hu_HUHungarian

Kedves vendégeink!

Teljesen felújítjuk nektek a csoportos óra termet az Oxygen Naphegyen. Az utolsó óra a felújítás előtt július 5-én, pénteken lesz, ezt követően a termet várhatóan július 31-ig bezárjuk a felújítási munkálatok miatt. Bővebb információkat és az aktuális órarendet a lenti gombok segítségével tudod megtekinteni.