Ez nemcsak fitness. Ez életérzés.

Lépj velünk kapcsolatba. A te sikered a mi célunk. Motiválunk, bátorítunk, figyelünk rád.

Oxygen Wellness Naphegy


Nézz körül nálunk

Segítünk elkezdeni, nálunk a legjobb kezekben vagy!

Ügyfélkapcsolati munkatársaink szívesen bemutatják Neked az Oxygen Wellness Központot egy személyes körbevezetés alkalmával. Egyeztess kollégáinkkal időpontot!


Ha már jártál nálunk, klubtagunk vagy, keresd munkatársainkat a törzsvásárlói kedvezményekért. Köszönjük a bizalmad. Visszajelzéseidre feltétlenül számítunk.Oxygen Wellness Naphegy

Oxygen Naphegy Kft.

Budapest 1016, Naphegy utca 67.
Cg: 01-09-199020
Adószám: 25087972-2-41

Oxygen Wellness Naphegy

Budapest
Naphegy utca 67.
1016
Magyarország

Telefonálj most

+36 1 799 0404
+36 20 393 4219

Nyitva tartás:
H – P : 6.00 – 22.30
Sz -V : 8.00 – 20.00

Üzenj nekünk

info@oxygenwellness.hu
salesnaphegy@oxygenwellness.hu

Munkatársaink


Marketing

Mobil: +36 20 346 94 24
E-mail: info@oxygenwellness.hu


Bihari Dóra
Üzleti Klub vezető
Mobil: +36 20 386 5394
E-mail: bihari.dora@oxygenwellness.hu


Kiss Alexandra
Ügyfélkapcsolati menedzser
Mobil: +36 20 385 7214
E-mail: kiss.alexandra@oxygenwellness.huÉrtékesítés
Ügyfélkapcsolati munkatársak
info@oxygenwellness.hu
salesnaphegy@oxygenwellness.hu


Polgári Fanni
Ügyfélkapcsolati menedzser
Mobil: 06 20 271 67 28
E-mail: polgari.fanni@oxygenwellness.hu


Bukta Csaba
Ügyfélkapcsolati menedzser
Mobil: 06 20 297 88 91
E-mail: bukta.csaba@oxygenwellness.hu

Megközelítés autóval


Szolgáltatást igénybe vevő vendégeinknek 4 óra ingyenes parkolást biztosítunk 2 szintes mélygarázsunkban. Kérünk, hogy figyelj a szabályos parkolásra és csak egy helyre állj be.

A parkolójegyedet a recepción tudod érvényesíteni.

Megközelítés tömegközlekedéssel és kerékpárral

Ha kerékpárral érkezel, biciklitárolónkban el tudod helyezni biciklidet, kérünk, hogy lakatot tegyél rá.

Buszjáratok: 8, 8E, 110, 112,  illetve 178 járatról leszállás a Sánc utcai megállóban. A Hegyalja úton az Erzsébet híd irányában 155 méter megtétele után a zebrán keresztül éred el az épületet.

Villamos: 41, 19, a Várkert Bazári vagy 56, Döbrentei téri megállóban történő leszállást követően a Tabánon keresztül juthatsz el hozzánk.


Hasznos tudnivalók

Időpont foglalás, körbevezetés

Kérhetsz személyes körbevezetést, amikor a kollégáink bemutatják neked a központot, a szolgáltatásokat. Ha megosztod velünk, hogy mit szeretnél, van-e valamilyen célod, pl szeretnél fogyni, stb. kollégáink segítenek, abban, hogy melyik mozgásformát, edzésformát válaszd. Ha rögtön edzeni is szeretnél, hívj fel bennünket és kollégáink várni fognak és segítenek eligazodni. Hívd a 799 0404-es telefonszámot, vagy írj nekünk a salesnaphegy@oxygenwellness.hu e-mail címre.

Mit hozzak magammal?

Szükséged lesz egy kényelmes, zárt sportcipőre és bármilyen, kényelmes edző ruhára, amiben jól érzed magad. Ha a wellnessbe is szeretnél menni, kérünk, hogy hozz magaddal fürdőruhát és papucsot. Ha a papucsot elfelejtetted, nálunk is tudsz vásárolni vendégpapucsot. Törölközőt, szauna lepedőt, tusfürdőt és hajszárítót mi biztosítunk neked. Az öltözőkben találsz professzionális centrifugákat. A szekrények tágasak, vállfát biztosítunk. Az aulában külön csomagmegőrzőket is találsz. Ha a tetőtéri funkcionális részt is szeretnéd használni, kérjük, hogy hozz magaddal még egy kinti sportcipőt.

Megérkezés

Szolgáltatást igénybe vevő vendégeinknek 4 óra ingyenes parkolást biztosítunk 2 szintes mélygarázsunkban. A parkolójegyedet a recepción tudod érvényesíteni. Ha motorral vagy kerékpárral érkezel, biciklitárolónkban el tudod helyezni biciklidet, kérünk, hogy motoroddal ne foglalj egy két helyet. Központunkat tömegközlekedéssel is meg tudod közelíteni busszal. A recepción elkérjük a belépéshez szükséges adataidat, és átadjuk órádat, törölköződet és a jegyedet, ha csoportos órára vagy személyi edzésre szeretnél menni.

Szauna felöntések

Az Oxygen Naphegyen ingyenesen részt tudsz venni a szauna felöntéseken. A szauna felöntésekre kérünk, hogy időben érkezz, ne várakoztassuk meg a vendég társainkat. A felöntések időtartama kb 7-10 perc. A felöntésekről bármikor kimehetsz, ha úgy érzed, elég volt.

Karóra

A recepción kapott karórával zárhatod és nyithatod az öltözőszekrények ajtaját. Az öltöző elhagyása előtt győződj meg arról, hogy az öltözőszekrény ajtaját bezártad-e. Amennyiben elfelejtenéd öltözőszekrényed számát, az öltöző falán található leolvasó segítségével ellenőrizheted a számot.
Az órával a fitnesz büfében és a wellness recepción is vásárolhatsz, a fogyasztást pedig kilépéskor rendezheted. Kilépéskor kérjük, az órát a recepció melletti ledobóba dobd be!

Fitnesz, funkcionális, cardio rész

A fitneszteremben a sportruházat és zárt cipő használata kötelező! Az erősítő gépek használatakor a gépek fekvő- és ülőfelületeit terítsd le a kisméretű törölközővel! A gépeket használat után kérünk, hogy töröld át a kihelyezett fertőtlenítőszeres oldattal! Gondoljunk a többiekre is!
A Polar® pulzusmérő öv és óra bármely edzéshez térítésmentesen igényelhető a recepción. Az eszközök helyes használatáról érdeklődj teremedző kollégáinknál. Kérj bátran segítséget tőlük.

Csoportos órák

Csoportos órák az aerobik és az Indoor Cycling/Group cycling óratípusok. Az egyes órarendek elérhetőek honlapunkon (www.oxygenwellness.hu/orarend) és a recepción. Az órák a recepción kinyomtatott bizonylattal látogathatók! Az óratípusok leírását a weboldalon megtalálod. Kérünk, hogy pontosan érkezz az órákra.

Wellness részleg

A finn szaunák kivételével a wellness részleg területén papucs használata kötelező! A kőágyak és a szaunák használatához szükséges szauna lepedőt a szaunamesteri pultnál kérhetsz! Kérjük, csak a tényleges igényeidnek megfelelő számú lepedőt használj, gondolj a környezetre. A törölközőket, szauna lepedőket a wellness részleg fogasain tárold, ne hagyd szanaszét! Tartsunk rendet a wellnessben. A medencék használata előtt kérünk, hogy zuhanyozz le! A szaunákban ne zavard hangos beszélgetéssel a többi vendéget, ne zavarjuk meg mások nyugalmát.

Masszázs & Spa kezelések

A masszázs szobák a földszinten találhatók. A kezelésekre fürdőruhában gyere. Az LPG kezelés, speciális ruhában zajlik, amit itt kapsz a kezeléshez. Bejelentkezni személyesen a recepción tudsz vagy telefonálj. Ha nem tudsz eljönni a lefoglalt kezelésre, kérjük 24 órával előtte mondd le az időpontot,! A páros kezelésekre előleget kérünk. A masszázsokat és kezeléseket a webshopunkban online is meg tudod venni.

Játszóház

A központ szolgáltatásait igénybe vevő vendégek 1 és 12 év közötti gyermeküket adhatják be a játszóházba. A játszóház bérletes vendégeinknek ingyenes egy gyermekre. Kérjük, hogy a recepción jelentkezzetek be és kérjetek játszóházi belépőt.

Mélygarázs

4 órányi ingyenes parkolást biztosítunk a számodra. A parkolójegyet a recepción tudod érvényesíteni. A parkoló területére gázüzemű gépjárművekkel tilos behajtani! Kérjük, hogy parkolj szabályosan, és csak egy parkolóhelyre állj be. Egynél több parkolóhely elfoglalása esetén pótdíjat számolunk fel.

Távozás

Kérünk, hogy kilépéskor törölköződet és órádat a recepció melletti gyűjtőládába illetve ledobóba dobd be. Kérünk, hogy kilépéskor rendezd számládat a recepción. Kérjük, hogy vedd figyelembe a nyitva tartási időnket és zárásra hagyd el a központot, hogy takarító kollégáink megkezdhessék munkájukat.