fbpx
FITNESS
FITNESS

FITNESS RÉSZLEG

Azért sportolj, hogy jól érezd magad, növekedjen a mindennapi vitalitásod, kiegyensúlyozott légy. Legyen a célod az izomfejlesztés, állóképesség növelés, fogyás vagy bármi, edzőink és tökéletesen felszerelt gépparkunk mindenben a segítségedre lesznek.

KARDIÓ EDZÉS

wellness

ERŐSÍTŐ EDZÉS

FUNKCIONÁLIS EDZÉS

ERŐNLÉTI EDZÉS

Kardió edzés

Kardió részlegünket a legmodernebb kardió gépek mellett a terem varázslatos panorámája teszi egyedülállóvá. Mozgás közben a Budai Vár és a Duna látképe tárul elénk, miközben “lábunk alatt” a Tabán nyüzsgő világa éli mindennapjait. Az edzés alatti interaktív szórakozást a kardio gépeinkhez tartozó internet-hozzáférés, 50 TV csatorna, iPhone/iPod vagy USB kulcs csatlakoztatásban rejlő lehetőségek teszik teljessé. Így edzés közben sem maradsz le kedvenc műsorodról vagy a legfrissebb hírekről.

Erősítő edzés

A fitnesz részlegünkön található az erősítő rész, több mint 20 különféle LifeFitness és Technogym erőfejlesztő géppel, tornyokkal, padokkal, Hammer Strenght állvánnyal és szabad súlyokkal. Különféle eszközök, medicinlabdák, gumikötél, kettlebell, stb. is a vendégeink rendelkezésére állnak.

Funkcionális edzés

A funkcionális edzés lényege, hogy a testet egészként kezeli. A legtöbb gyakorlat nem külön izomcsoportra helyezi a hangsúlyt, hanem összetettebb gyakorlatokkal mozgatjuk meg az egész testet, különös tekintettel a törzs izmaira. A tetőteraszon kialakítottunk egy egyedülálló funkcionális roof top teraszt is, csodálatos panorámával.

ERŐNLÉTI EDZÉS

A rendszeres erőnléti edzéssel egy általános, jó erőnléti állapotot lehet elérni. A sportágspecifikusan és személyre szabottan kialakított erőnléti edzéstervek pedig a sportolókat segítik hozzá a jobb teljesítményhez. Fordulj bizalommal erőnléti edzőinkhez!

Szakmai vezetőink

Az Oxygen Naphegy szakmai vezetői azon dolgoznak, hogy Te is megtaláld a számodra megfelelő mozgásformát!

Popovics Tamás

Vezető szakmai edző

PANCSÓ GERGELY

Csoportos óra szakmai vezető

Kérdezz TŐLÜNK!

Kérdésed merült fel az Oxygen Naphegy szolgáltatásaival kapcsolatban?
Nem tudod, milyen csomagot válassz a tökéletes edzés-élményhez?
Szeretnéd tudni, ki a legjobb tréner számodra?
Vagy wellness részlegünkről szeretnél többet megtudni?
Keress minket az elérhetőségeink bármelyikén!

hu_HUHungarian

Kedves vendégeink!

Teljesen felújítjuk nektek a csoportos óra termet az Oxygen Naphegyen. Az utolsó óra a felújítás előtt július 5-én, pénteken lesz, ezt követően a termet várhatóan július 31-ig bezárjuk a felújítási munkálatok miatt. Bővebb információkat és az aktuális órarendet a lenti gombok segítségével tudod megtekinteni.