Lépj be wellness világunkba

A tökéletességre törekedtünk és törekszünk, ez vezérelt bennünket az Oxygen Naphegy létrehozása során is. Az Oxygen középpontjában az Egészség, Lélek, Szellem és Test egyensúlya és egysége áll. Az Oxygen életmódot alakít, és használható programot kínál, miközben gondoskodva kísér végig a változás útján.

Kitisztulnak a gondolatok

A tökéletes wellness élményről az Oxygen Naphegy egyedülálló szauna parkja gondoskodik: finnszaunák, infraszaunák, gyógynövényes kabinok, tengeri klíma kabin, jégkamra, úszómedence, pezsgőfürdő, fűtött kőágyak, textiles és textilmentes szauna részleg. Szaunamestereink pedig elkalauzolnak a szauna felöntések világába.Átjár a forróság

Szaunáink

Az Oxygen Wellness Naphegy egyedülálló szaunaparkkal büszkélkedhet, összesen 14 szaunánk áll a vendégeink rendelkezésére hatalmas wellness részlegünkben: tengeri klíma kabin, finn szaunák, hang-, fény,- és aromaterápiás kabin, gyógynövényes szauna, infrakabin, gőzkabin, tepidárium, textiles és egy szeparált textilmentes szauna részleg. 


Galéria


Felfrissülök a hűs vízben

Medencéink

A feszített víztükrű, oldalt üvegfalakkal körülvett, 20 m-es úszómedence vízének hőfoka 26-28 oC fokos, mélysége 120 cm. Az úszásoktatás, aquatréning is itt zajlik. A meleg jacuzziban üldögélve a hatalmas üvegfalakon át közvetlen kilátás nyílik az Oxygen Naphegy előtt elterülő parkra és a várra. Vendégeinknek igazán kellemes és különleges élményben lesz részük.


Galéria


Megszabadulok a méreganyagoktól

Szauna felöntések

Szaunamestereink a Panoráma szaunában 7-10 perces szauna felöntéseket tartanak minden nap, amelyek alkalmával vendégeink elsajátíthatják a helyes szaunázás lényegét és módját. A szauna felöntések ingyenesen látogathatók. Időpontja: Hétköznap – 8:00, 10:15, 12:15, 16:00, 18:15, 19:15, 20:15, 21:15.
Hétvégén – 10:00, 12:15, 16:15, 17:15, 18:15.


Galéria


Test és lélek

Masszázs és Spa kezelések

Masszőreink 3 szépen berendezett masszázs szobában várják a vendégeket. Itt zajlanak a masszázsok, spa kezelések és az LPG kezelés. Időpontot személyesen a recepción vagy az alábbi telefonszámokon foglalhatsz: +36-1-799-0404, + 36-20-393-4219. Masszázsfajtákról és egyéb wellness kezelésekről itt olvashatsz. 


Masszázsfajták és spa kezelések