fbpx
GYÓGYTORNA
Megoldást találunk mozgásszervi problémáidra!
GYÓGYTORNA
Megoldást találunk mozgásszervi problémáidra!

MOZGÁSSZERVI PROBLÉMÁK 

A mozgásszegény életmód, az ülő munka előbb-utóbb rossz tartást és mozgásszervi problémákat eredményez. Az egyes mozgásszervi panaszokat, fájdalmat hatékonyan tudjuk kezelni a gyógytornával. A fájdalomcsillapítók csak tünetileg kezeik a panaszokat. Gyógytornász- Személyi edzőink által kidolgozott mozgásprogramok javítják, visszaállítják az életminőséget, megszüntetik a fájdalmat, javítják a mozgástartományt.

gyógytorna

A gyógytorna az egyik leghatékonyabb kezelési módszer mozgásszervi fájdalmak, panaszok esetén.

manuálterápia

A manuálterápia a mozgásszervrendszer enyhébb és súlyosabb működészavarainak vizsgálataira és kezelésére szolgáló, kézzel végzett diagnosztiai és speciális terápiás fogásokkal végzett kezelés.

SPORTREHABILITÁCIÓ

Ha műtéti beavatkozásra nincs szükség, sportrehabilitációs tréner segítségével helyreállítható a sérülést megelőző állapot. Cél, hogy a sportoló vissza tudjon térni az aktív sportba és csökkentsük az újrasérülés kockázatát.

KINESIO TAPE & MASSZÁZS

A mozgásszervi problémák kezelésének kiegészítő módszere, amely csak tanfolyamot végzett szakember végezhet. Célja az adott izom vagy ízület működésének helyreállítása, a fájdalom enyhítése. Az eljárást speciális elasztikus tapasszal végezzük, mely elasztikussága, nyújthatósága révén nem mereven rögzíti, hanem aktívan támasztja az adott területet. Képzett masszőreink különböző masszázsfajtákkal ellazítják az izmokat, megszüntetik az izomgörcsöket.

Gyógytornász szakértőink

ZSMURIN
ISTVÁN

Személyi edző, Gyógytornász
stuzsm@gmail.com
+36 30 935 4029

ISPÁN
KRISZTA

Gyógytornász
+36308305171
krisztucsek93@gmail.com
hu_HUHungarian

Kedves vendégeink!

Teljesen felújítjuk nektek a csoportos óra termet az Oxygen Naphegyen. Az utolsó óra a felújítás előtt július 5-én, pénteken lesz, ezt követően a termet várhatóan július 31-ig bezárjuk a felújítási munkálatok miatt. Bővebb információkat és az aktuális órarendet a lenti gombok segítségével tudod megtekinteni.