fbpx

Testösszetétel-mérés

6.500Ft

A testösszetétel-mérés segítségével átfogó képet kapunk testünk aktuális állapotáról. Az elhízás megelőzésének leghatékonyabb módja a testösszetétel rendszeres ellenőrzése. A mérés során a komplex és legmodernebb Accuniq testösszetétel mérő készülékkel megmérjük többek között pl. a testtömeget, azt hogy a test hány százaléka zsír, ebből mennyi található a belső szervek körül, továbbá, hogy a test hány százalékát képezi az izomtömeg, stb. Felhasználható: 3 hónapig

A kiindulási egészségi állapotot tudatosítva reális célok tűzhetőek ki mind az edzés- és táplálkozási programban és nyomon követhető az egyén fejlődése. A mérés preventív, egészségmegőrző szerepe kiemelten fontos, célszerű az edzésprogram elkezdése előtt elvégezni, és legalább évente érdemes megismételni.

Az utalvány a vásárlástól számított 3 hónapon belül váltható be.

Testösszetétel-mérés

Kategória:
hu_HUHungarian

Kedves vendégeink!

Teljesen felújítjuk nektek a csoportos óra termet az Oxygen Naphegyen. Az utolsó óra a felújítás előtt július 5-én, pénteken lesz, ezt követően a termet várhatóan július 31-ig bezárjuk a felújítási munkálatok miatt. Bővebb információkat és az aktuális órarendet a lenti gombok segítségével tudod megtekinteni.