fbpx

VAJDA ORSOLYA

GYÓGYTORNÁSZ & SZEMÉLYI EDZŐ

Mint személyi edző és gyógytornász fontosnak tartom a prevenciót, hiszen célzott, időben megkezdett rendszeres sporttevékenységgel megelőzhető számos betegség és mozgásszervi fájdalom.

Rólam

A Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán diplomáztam gyógytornász-fizioterapeutaként, egyetemi éveim alatt végzetem el az International Wellness Institute személyi edzői és aerobic edzői képzéseit, ez alatt már tudtam, hogy nem csak az egészségügy területén szeretnék kibontakozni. Edzőként nagy hangsúlyt fektetek az ülő életmód ártalmainak megelőzésére és a gerinc egészségének megőrzésére.

Szívesen segítem azok útját, akik valamilyen korábbi sérülés vagy műtét, visszatérő panasz miatt nagyobb hangsúly fektetnének az adott terület specifikus erősítésére vagy mobilitásának fejlesztésére és ezen felül szeretnék az általános fittségüket javítani.

Fontosnak tartom a közös munka során a korábbi fájdalom vagy sérülés kiváltó okát szem előtt tartani, tüneti terápia helyett az ok megszüntetésével segíteni a felállított cél mihamarabbi elérését.

VÉGZETTSÉGEK

Semmelweis Egyetem- Egészségtudományi kar gyógytornász szakirány
International Wellness Institute (IWI) személyi edző, aerobic edző
R-med Akadémia Fitball for Pregnant
R-med Akadémia: TRX Suspension Training Course & Sport Medicine Course
R-med Akadémia – A funkcionális tréning a terápiában és a sportrehabilitációban
OriolusMed: FDM, Typaldos-féle manuálterápia
Mckenzie-féla manuálterápia
Mulligan-féle manuálterápia
Barvicsenko-féle manuálterápia (folyamatban)

Fő profil

Mozgásszervi prevenció és rehabilitáció
Sportrehabilitáció
Várandós torna
Senior torna

ELÉRHETŐSÉGEK

hu_HUHungarian