fbpx

SIMITSKA TÍMEA

AEROBIK SPORTEDZŐ & PREVENTÍV GERINC-, ÉS STRETCHING TRÉNER & PILATES OKTATÓ

Stretching, gerinctréning, pilates és alakformáló óráimon elsődleges a prevenció, kiemelt figyelmet fordítok a gerinc egészségére, a testtartás javításra és annak harmonizálására.

Rólam

Tizenöt év élsportot váltott fel az edzősködés az életemben, s ez a szerelem több mint 25 éve töretlen. Rendkivüli módon inspirál, hogy megmutathatom és tovább adhatom azokat az értékeket, amiket a sport nekem adott: a mozgás szeretetét, fontosságát, kultúráját és művészetét, egészségtudatos gondolkodásmódot, testi-lelki-mentális tartást. A sportvilágban töltött évek alatt rengeteg tapasztalatra és tudásra tettem szert magamon keresztül és a vendégeimmel való közös munkában. Tanulmányaim nagy részét is az egészség, egészséges életmód, ezen belül főként a prevenció és rehabilitáció témáiban mélyitettem. Mindennek köszönhetően nagymértékű komplexitással tudok a vendégeimmel foglalkozni.

Csoportos és egyéni edzéseimen elsődleges a gerinc egészsége (annak megóvása vagy visszaállitása), valamint a helytelen mozgásminták korrigálása. Hiszem, hogy ez az alap, bármi is a cél. Tornász és táncos múltamhoz valamint klasszikus balett alapjaimhoz hűen nagy hangsúlyt fektetek a testtartás javitásra, a szép és harmonikus mozgás kialakitására. Vendégeim a közös edzések során megtanulják a testüket minden mozdulatukban tudatosan és helyesen használni, ezzel hosszú távra megalapozva maguk számára a biztonságos és hatékony sportolást, egészségük-, életminőségük fenttartását vagy annak javitását.

 

Törődj a testeddel, hogy a lelked szívesen lakjon benne!

VÉGZETTSÉGEK

– Fitness Company – IFAA aerobik oktató
– Fitness Company – pilates oktató
– IWI – Preventiv gerinc és stretching tréner
– Okleveles svéd és talpreflexológiás masszőr
– Több éven keresztül havi rendszerességgel orvos szakértői team vezette életmód tanácsadói workshopok

SPORTEREDMÉNYEIM

– Szertorna: minden korosztályban többszörös országos bajnok
– Divat- és Sporttánc: Országos bajnoki helyezett, EB helyezett

ELÉRHETŐSÉGEK

hu_HUHungarian