fbpx

GŐGH BARBARA

TÁPLÁLKOZÁSI TANÁCSADÓ

Célom, hogy segítséget nyújtsak azoknak, akik az egészséges életmód világában keresik a fenntartható megoldásokat és az egymásnak ellentmondó információk tengeréből a kiutat.

Rólam

Eredetileg jogásznak tanultam, majd a diploma megszerzése után -egészségügyi problémáim miatt- egészen más terület kezdett el foglalkoztatni. Elmerültem a táplálkozás világában, olyannyira, hogy több tanfolyam és képzés elvégzése után otthagytam az eredeti szakmám, és immár több éve táplálkozási tanácsadóként tevékenykedem, jelenleg pedig a Semmelweis Egyetem dietetikus szakos hallgatója vagyok. Célom, hogy segítséget nyújtsak azoknak, akik az egészséges életmód világában keresik a fenntartható megoldásokat és az egymásnak ellentmondó információk tengeréből a kiutat. Szabadidőmben rengeteg könyvet olvasok a témában, és a legfrissebb kutatásokat fordítom magyarra. Kedvenc területeim a hormonháztartás, a mikrobiom világa, valamint a reneszánszukat élő témakörök, mint pl az időszakos böjt és a ketogén diéta tudományos háttere, és gyakorlati alkalmazásuk.

A saját egészségem rendbetétele mellett hatalmas örömként élem meg vendégeim egyre javuló közérzetét, illetve a fogyásban/ izmosodásban elért sikereiket.

VÉGZETTSÉGEK

– életmód-és táplálkozási tanácsadó –Weider
– életmód-és táplálkozási tanácsadó –ART
– sporttáplálkozási tanácsadó – Weider
– sporttáplálkozási tanácsadó – ART
– hormonális táplálkozás – Weider
– humán anyagcseretípusok és azok táplálkozási irányelvei – Body Wakes
– laborleletek értékelése a természetgyógyászati gyakorlatban – Helica Stúdió
– Semmelweis Egyetem dietetikus – folyamatban PPKE jogász – 2016.

Fő profil

– Táplálkozási tanácsadás

ELÉRHETŐSÉGEK

hu_HUHungarian