fbpx

Bali Péter

Személyi edző

Munkám során elsődleges célom a mozgás szeretetének a kialakítása, hogy a vendégeim a mozgásban örömüket leljék, az elért sikerekből erőt merítsenek, levezessék a mindennapok feszültségét, ezáltal teljesebb életet éljenek és kiegyensúlyozottabban érezzék magukat!

Rólam

Vendégeim számára tudatos, tervszerű és egyben változatos edzésprogramokat kínálok! Alapos állapotfelmérés után dolgozom ki a legcélszerűbb, személyre szabott edzéstervet és biztosítom a bemelegítés első percétől, egészen a levezetés-nyújtás befejezéséig annak fokozatos, szabályos végrehajtását! Úszóedzőként segítség tudok lenni az úszás megtanulásában gyermekek és felnőttek számára egyaránt valamint az úszni tudók számára a jobb és eredményesebb úszótechnika elsajátításában!

VÉGZETTSÉGEK

IFAA – Fitness Company:
-Testépítés és Fitness Sportoktató
– Személyi edző
– Polar OwnZone edző
– Preventív gerinctréner
– Úszóedző/Úszásoktató

FŐ PROFIL

– Prevenció, megelőzés
– Alakformálás
– Izomtömeg növelés
– Testsúlycsökkentés
– Állóképesség fejlesztés
– Funkcionális edzés
– Úszásoktatás

ELÉRHETŐSÉGEK

hu_HUHungarian

Kedves vendégeink!

Teljesen felújítjuk nektek a csoportos óra termet az Oxygen Naphegyen. Az utolsó óra a felújítás előtt július 5-én, pénteken lesz, ezt követően a termet várhatóan július 31-ig bezárjuk a felújítási munkálatok miatt. Bővebb információkat és az aktuális órarendet a lenti gombok segítségével tudod megtekinteni.