fbpx

Balázs András

kerékpár sportedző, Spinning® és Group Cycling instruktor

A kiegyensúlyozott élet szerves részeként tekintettem mindig is a sportra, legyen az professzionális, félamatőr vagy hobby szintű. Csak legyen. És legyen rendszeres.

Rólam

Igazolt versenyzőként 6 sportágban próbáltam ki magam (labdarúgás, kézilabda, kosárlabda, tenisz, asztalitenisz, atlétika) és bár kiugró eredményeim egyikben sem voltak (válogatott szintig nem jutottam el), rengeteg örömöt és sikert hozott számomra mindegyik. A változatosság és a párhuzamosság végig kísérte sport és hivatásos karrieremet is. Amatőr szinten az említett 6 sportág mellett még vagy tucatnyit próbáltam ki (a sízéstől a sárkányhajózásig) és változó rendszerességgel gyakorlom ezeket ma is. Egy sportsérülés és az azt követő rehabilitáció vitt közelebb a kerékpáros sporthoz, először teremben, aztán már országúton is. Ez is szabadidős tevékenységnek indult, de ahogy egyre többet tanultam ahhoz, hogy hatékonyabbá és tudatosabbá tegyen az erre fordított időt, megfogant bennem a gondolat, hogy másoknak is átadjak valamit ebből a szenvedélyből, és jó esetben a tudatosságból is.

Így lettem informatikusként és közgazdászként végzett kerékpár sportedző is és most már hosszú évek óta egészíti ki egymást életemben a kétféle hivatás úgy, hogy igyekszem mindkét területen a legtöbbet és legjobbat adni magamból a környezetemnek. Mottóm: ha szeretnél elérni valamit az életben, olykor nyújtózkodnod kell érte.

Kedvenc idézetem:
„Do or do not. There is no try.”

Master Yoda

VÉGZETTSÉGEK

– Bánki Donát Műszaki Főiskola – informatikus mérnök (1994)
– Budapesti Gazdasági Főiskola – közgazdász marketing szakon (2004)
– Testnevelési Egyetem – kerékpár sportedző (OKJ – 2014 )
– Mad Dogg Athletics – Spinning Instruktor (2013)
– Group Cycling Instruktor (2017)

SPORTEREDMÉNYEIM

– Asztalitenisz – csapatban korosztályos Budapest bajnok voltam
– Atlétika – korosztályos országos 3. helyezett (kalapácsvetés)
– Labdarúgás – Ifiként NBII

ELÉRHETŐSÉGEK

hu_HUHungarian

Kedves vendégeink!

Teljesen felújítjuk nektek a csoportos óra termet az Oxygen Naphegyen. Az utolsó óra a felújítás előtt július 5-én, pénteken lesz, ezt követően a termet várhatóan július 31-ig bezárjuk a felújítási munkálatok miatt. Bővebb információkat és az aktuális órarendet a lenti gombok segítségével tudod megtekinteni.