Éves bérlet/Yearly membership

480.000 Ft

A fitnesz és wellness részleg korlátlan használat, korlátlan részvétel a csoportos órákon, törölköző és szaunalepedő használat, 4 óra ingyenes parkolás, ingyenes gyermekmegőrzés.
Érvényes: 365 napig.

Cikkszám: evesberlet01 Kategória:

Leírás

Ha ilyen bérletet vásárolsz, akkor ezután egy konténeres facsemetét vásárolunk, amit felajánlunk a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesületnek és az ültetésben is részt veszünk!

A fitnesz, a cardio, a funkcionális részleg és wellness részleg korlátlan használata (textiles és textilmentes rész is), a szauna felöntések ingyenes látogatása, korlátlan részvétel a csoportos órákon, törölköző és szaunalepedő használat, 4 óra ingyenes parkolás, ingyenes gyermekmegőrzés.
Érvényes: 365 napig.

Contains access to the fitness, the functional area, the rooftop training area and wellness area, textile and textile free wellness area. Contains free sauna sessions. You can participate in any group class. contains free use of towels and sauna towel, 4 hours free parking, free child care (for one child). You can come any time you want. It is valid for 365 days.

Kosár

Pénztár