fbpx

Szépség a Bio orvos esztétikával

Sokan vágyunk hatékony, mégis jótékony és biztonságos szépítő módszerekre. Ez egészséges esetben nem túlzott hiúság és nem is azt jelenti, hogy nem fogadjuk el a természetes és harmonikus öregedést, inkább érezzük, hogy túl korán öregszünk, ami nem helyes. Miért van ez? Erre adunk választ és a bio orvos esztétikai kezelésekkel erre nyújtunk természetes megoldásokat a DRHAZI Anti Age Bio Klinikán.

A külső stressz klinikailag is bizonyítottan nagyban megrövidíti az életünket, de az öregedést is gyorsítja, ezért ma nagyon sok embert érint a szöveti károsodásokból eredő korai öregedés, ami már akár korunk népbetegségének is tekinthető. Emiatt egyesek akár háromszor olyan gyorsan is öregedhetnek, mint mások.

Tapasztaltuk már sokan, ha sok stressznek vagyunk kitéve, megszaporodhatnak a pattanásaink, és ha nem tudunk eleget pihenni, akkor bőrünk megszürkülhet. Ha a belső feszültségek miatt extra módon feszítjük arcizmainkat, ez összenyomja a tápláló ereket, emiatt vékonyodik el és válik élettelenné az arcbőrünk, hullik ki a hajunk. Súlyosabb esetben a feszültség összenyomja a mélyebben lévő vénákat is és blokkolttá válik a méreganyagok elszállítása. Épp ennek lesz eredménye a korai öregedés.

Mi hiszünk abban, hogy a szöveti károsodások, és a kialakult tünetek természetes módszerekkel meggyógyíthatóak, ha az okokat tárjuk fel és szerkezeti szinten lépésről – lépésre haladunk, akkor visszaállítható a szép, egészséges arc. Hogyan?

Első szint  – Mimikai izomrendszer

Arcunk fiatalságának egyik fő pillére a mimikai izomrendszer vitalitása és rugalmassága. Az arc izomrendszere komplex, ezért akár már a harmincas éveink közepére sokunk arca elkezd összeesni a fokozott feszültségtől, az izmok letapadnak a csontokra és az arc emiatt gyors megereszkedésnek indul. Az arc ettől jóval öregebbnek látszik a biológiai koránál, és sajnos ilyenkor a bőr állapota is rohamosan romlani kezd.

Megoldást a Bio arcplasztika nyújt, mert ez a vágás nélküli, főként a manualitásra épülő természetes arckorrekció intenzív eredményre képes. Elsőként a csontokra tapadt, akár sorvadt mimikai izmokat mobilizálja, ami által belülről oxigénhez és tápanyaghoz jutnak a szövetek. Ha az arcizmok megerősödnek, tónusossá válnak, megjelenik egy intenzív tartóerő, mely már ellenáll a gravitációnak.

Második szint – Rugalmas, erős kötőszöveti mátrix

Egy 3 dimenziós kötőszöveti háló adja testünk szöveti vázát, ez egy viszkoelasztikus szövet, melyet egy zselészerű sejt közötti mátrix tölt ki. A fascia rendszer csökkent viszkozitása esetén megrövidülések, letapadások, merevségek alakulnak ki. Ez okozza leginkább az arc, nyak megereszkedését, majd a bőr ráncolódását.

Megoldást a kötőszövet rugalmasító manuál terápia és a hightech természetes orvos esztétikai hatóanyagok adják. A manuál terápiával megszüntetjük a rendellenes letapadásokat, megrövidüléseket, majd az intenzív, jótékony orvos esztétikai hatóanyagokkal megturbózzuk a kollagén, az elasztin természetes termelődését, hogy a szöveti tartás újra kialakuljon. A polinukleotid mátrix egy olyan bio-restruktáló hatású anyag, amely a sejtek aktív működését serkenti, 2 hónap alatt intenzív szöveti regeráció érhető el vele. Majd a kötőszövet építő nanopeptidek teszik teljessé a terápiát, melyeket a hightech krémekbe és szérumokba építünk bele.

Harmadik szint – Mély hidratáció

Az arc szöveti teltsége és rugalmassága az izom és a kötőszöveti mátrix hidratáltságánál kezdődik. A manuál terápiás módszerek általi szövetregeneráció beindítja a szövetek feltöltését, de mindezt fokozhatjuk és gyorsíthatjuk természetes orvos esztétikai hatóanyagokkal. Az 5 szintű hyaluron, a növényi kollagén a mindennapos bőrápolásban is fontos, viszont ez főként a bőr rétegeit képes tölteni. Ha mélyebb szintre szeretnénk juttatni természetes hyaluront és kollagént akkor a booster mikroinjekciók kiválóak erre. Választhatunk szem körüli vitaminokkal turbózott ránctalanítást, de akár teljes arckezelést is, ahol 10, akár 14 ponton mini tűvel, kis mennyiségű tömény, biotech kollagént és / vagy hyaluront juttatunk be és az szépen eloszlik az arc teljes területén, így mélyen és hatékonyan hidratálja a szöveteket. 

Negyedik szint – Bőrmegújítás

Hightech Kozmetikumok. A mindennapos hatóanyag-terápia fontos a bőrnek otthoni ápolásban. A 100% tiszta, hatóanyag kozmetikumok hatnak a mimikai izmokra, a fascia hálózatot is építik és a mély rétegektől regenerálják újra a bőrt. A modern sejtszinten ható kozmetikai hatóanyagok kiválóan építik napról-napra a bőr szerkezetét. A bőrazonos hatóanyagok, biotechnológiai sejtszintű bőrépítő anyagok és a DNS szinten programozó nanopeptidek szuper hatékonyak a szövetek regenerálásában, a mimikai izmok lazításában.

 

Bőr biorevitalzáció. A bőr károsodások regenerálása meggyorsítható modern, jótékony Mikrotűs RF technológia segítségével, ami egy klinikailag bizonyított természetes bőrfiatalító eljárás, amely alkalmas teljesen bio módon a szövetek természetes újrastrukturálására. Aki idegenkedik a tűktől, akkor a Thermage RF módszert érdemes választania. Komplexitásának köszönhetően számos bőrprobléma kezelhető velük az arc és a test területén. A két – non-invazív és invazív – kezelés megoldja az enyhébb problémákat: egyenetlen bőrfelszín, petyhüdtség és az erőteljesebb elváltozásokra is megoldást nyújt, mint a mély szarkalábak, a mélyebb ráncok, akne okozta hegek. 

Hogyan működik a MIKROTŰS VERZIÓ? – A bőrfiatalító kezelés alatt minden „lövés” során egyidejűleg hatol be a kezelőfej 81 db hajszálvékony, aranyozott és szigetelt tűvel a bőr előre beállított mélységébe úgy, hogy egy precíz vákuumhatás segíti a leghatékonyabb működésre. Ezzel egy időben a beszúrt tűkre előre beállított energiájú impulzus érkezik, mely csak a szigetelt tű hegyén összpontosul, így pontosan a dermis előre kiválasztott rétegét melegíti. Az intenzív hőhatás következtében gyakorlatilag nincs vérzés és a gyógyulási idő is néhány órára rövidül.

Hogyan működik a THERMAGE VERZIÓ? A Thermage kezelés egy olyan egyedülálló, non-invazív (tű nélküli) biztonságos orvos esztétikai eljárás, amely regenerációs idő és kellemetlenség nélkül, klinikailag bizonyítottan feszesíti a bőrt és a kötőszövetet, valamint segít annak természetes megújításában. A kezelés előnye nem csak a műtét illetve injekciók nélküli kezelés, hanem az is, hogy kényelmes, gyors és fájdalommentes. A legtöbb páciens azonnal látja és érzi az eredményeket a kezelés után.

A fenti leírás egy cseppjét mutatta be munkánknak és azt üzeni, hogy a bio orvos esztétika célja az egészséges szöveti szerkezet kialakítása, az egészségre jótékony, biztonságos módokon. Ha bármilyen problémában segíthetünk, keressen bizalommal, várjuk szeretettel! 

en_USEnglish