fbpx

MIHALA REBEKA

PERSONAL TRAINER

A fitness világa már közel 10 éve az életem részét képezi. Kezdetben csak annyi volt a célom, hogy erősödjek és izmosodjak, ezért elkezdtem edzőterembe járni. Később ahogy haladtam az utamon és képeztem magam, rájöttem, hogy az edzés nem minden, a táplálkozás legalább annyira fontos.

ABOUT ME

dőközben élelmiszermérnökként diplomáztam Szegeden, így a táplálkozás nem csak elméleti és gyakorlati oldalát tanulhattam ki, hanem az egyes élelmiszerek összefüggését és hatását a testre. Mivel a táplálékkiegészítők világa rendkívül vonzott és napi szinten az étrendem egy részét is képezték, ezért termékfejlesztőként helyezkedtem el a legnagyobb hazai cégnél. Így egy új szintre hoztam a szakmai tudásomat ezen a téren. Viszont egy már korábbi gondolat, még mindig motoszkált a fejemben. Szerettem edzeni és szerettem segíteni másoknak benne. Elvégeztem a személyi edző képzést is, melyet napi szinten kamatoztattam magamon és a barátaimon egyaránt. Ahogy építettem magamat és a szakmai tudásomat, egy kiváló lehetőség kínálkozott, így csatlakoztam az Oxygen csapatához.

Így lett a hobbim a hivatásom. A vendégeim céljai eltérőek: van aki versenyre készül, van aki csak szeretne leadni pár kilót és van aki életmódot szeretne váltani. Éppen ezért mindenkinek személyre szabott programmal segítek. A célom, hogy egy élhető életmódot segítsek beiktatni a mindennapi rutinba, mert van élet a csirkén és a salátán túl is..🙂

QUALIFICATIONS

– Szegedi Tudományegyetem Mérnöki kar: élelmiszermérnök
– 4% Academy: személyi edző

FŐ PROFILOM

– erő- és állóképesség fejlesztése
– egészséges étrend
– versenyre való felkészítés
– stabilizáció
– nyújtás és mobilizáció

en_USEnglish