fbpx

ERDEI DOROTTYA

SZEMÉLYI EDZŐ

Közel 20 évet az élsport világában töltöttem atlétaként. Pályafutásomat a Ferencvárosi Torna Clubban fejeztem be 2019-ben.

Rólam

Nagy szerelem volt, szenvedélyesen szerettem edzeni. Rengeteget kaptam a sporttól, formált kívül-belül. Tele motivációval, kitartással és alázattal végeztem a mindennapi edzéseimet. Amit versenyzőként megtapasztaltam érzelmileg- fizikálisan, ezt a tudást szeretném átadni az edzéseim során vendégeimnek. Célom, hogy élvezd és -szeresd az edzést. A mozgás segít kikapcsolódni, motivál és feltölt energiával. Lehet kellemes, jól eső vagy feszegetheted a határaidat. Legyen célod, de ha nincs, megtaláljuk. Töltsön el örömmel, boldogsággal minden pillanata, amikor itt lehetsz és tehetsz Önmagadért! Várlak szeretettel, keress bizalommal!

Célom, hogy élvezd-szeresd az edzést. A mozgás segít kikapcsolódni, motivál és feltölt energiával.

VÉGZETTSÉGEK

– Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola – Sportkommunikátor
– Wellness trainer, X-training crossover oktató, életmód-tanácsadó
– OKJ Fitness Instruktor – Fitness Company
– Masszőr (Svéd, Sport, Gyógy)
– Tape, Köpöly

SPORTEREDMÉNYEIM

– Életmód tanácsadás
– Erő-és állóképesség
– Saját testsúlyos edzések
– Esztétikai célok
– Prevenció

ELÉRHETŐSÉGEK

hu_HUHungarian

Kedves vendégeink!

Teljesen felújítjuk nektek a csoportos óra termet az Oxygen Naphegyen. Az utolsó óra a felújítás előtt július 5-én, pénteken lesz, ezt követően a termet várhatóan július 31-ig bezárjuk a felújítási munkálatok miatt. Bővebb információkat és az aktuális órarendet a lenti gombok segítségével tudod megtekinteni.