Lépj be csodálatos wellness világunkba!


KITISZTULNAK A GONDOLATOK

A tökéletes wellness élményről az Oxygen Naphegy egyedülálló szauna parkja gondoskodik: finnszaunák, infraszaunák, gyógynövényes kabinok, tengeri klíma kabin, jégkamra, úszómedence, pezsgőfürdő, fűtött kőágyak, textiles és textilmentes szauna részleg. Szaunamestereink pedig elkalauzolnak a szauna felöntések világába.Átjár a forróság

SZAUNÁINK

Az Oxygen Wellness Naphegy egyedülálló szaunaparkkal büszkélkedhet, összesen 14 szaunánk áll a vendégeink rendelkezésére hatalmas wellness részlegünkben: száraz sókabin, finn szaunák, hang-, fény,- és aromaterápiás kabin, gyógynövényes szauna, infrakabin, gőzkabin, tepidárium, textiles és egy szeparált textilmentes szauna részleg. 


Szauna árlista


Felfrissülök a hűs vízben

Medencék

A feszített víztükrű, oldalt üvegfalakkal körülvett, 20 m-es úszómedence vízének hőfoka 26-28 oC fokos, mélysége 120 cm. Az úszásoktatás és az aquatréning is itt zajlik. A meleg jacuzziban üldögélve a hatalmas üvegfalakon át közvetlen kilátás nyílik az Oxygen Naphegy előtt elterülő parkra és a várra. Vendégeinknek igazán kellemes és különleges élményben lesz részük. Szaunázás után pedig a merülőmedence és a jégkút élénkítően hat, jót tesz a vérkeringésnek, a bőrnek, megmozgatja a hajszálereket.


Érdekelnek az árak


Megszabadulok a méreganyagoktól

SZAUNA FELÖNTÉSEK

Szaunamestereink a Panoráma szaunában 7-10 perces szauna felöntéseket tartanak minden nap, amelyek alkalmával vendégeink elsajátíthatják a helyes szaunázás lényegét és módját. A szauna felöntések ingyenesen látogathatók.

Időpontja:

Hétköznap – 8:00, 10:15, 12:15, 16:00, 18:15, 19:15, 20:15, 21:15.
Hétvégén – 10:00, 12:15, 16:15, 17:15, 18:15.


Szauna csomagok


Test és lélek

MASSZÁZS ÉS SPA KEZELÉSEK

Masszőreink 4 szépen berendezett masszázs szobában várják a vendégeket összesen mintegy 20 féle Spa programmal és masszázs fajtával. Itt zajlanak a masszázsok, a spa kezelések és az LPG kezelés. Időpontot e-mailben, személyesen a recepción vagy az alábbi telefonszámokon foglalhatsz: +36-1-799-0404, + 36-20-393-4219. A páros masszázsoknál előleget kérünk. A masszázsfajtákról és egyéb wellness kezelésekről itt olvashatsz. 


Bővebben a kezelésekről


Megszabadulok a méreganyagoktól

TEXTILMENTES SZAUNA RÉSZLEG

Az Oxygen Naphegyen külön textilmentes szauna részleg várja a vendégeinket.Wellness büfé

A wellness részlegen külön büfé üzemel, ahol frissítőket, gyümölcsöket és különböző szauna termékeket tudnak vendégeink vásárolni az órájukkal.

Szauna lepedők

A szaunázáshoz biztosítunk számodra szauna lepedőket is, amelyet a szauna bárban tudsz átvenni.

SZAUNA TERMÉKEK

A wellness büfében különböző kényeztető szauna termékeket, szauna sókat, mennyi illatokat, olajokat és mézeket is tudsz vásárolni, amelyek nélkülözhetetlenek a szauna élményhez.

Szauna felöntések

Az Oxygen Naphegyen a napijegy vagy bérlet megvásárlásával a wellness részleget is használhatod és ingyenesen részt tudsz venni a szauna felöntéseken. A 7-10 perces felöntések alkalmával a szaunamester bent tartózkodik a vendégekkel a szaunában, fokozatosan hevíti fel a kabint, miközben a vendégek körül szaunazászlója és a törölközője segítségével kavarja a forró levegőt, és folyamatosan aromás illatokat önt a kályhára. Ez egy mindig nagyon kellemes, ellazító program, és nem marad el a libabőrözés jelensége sem. A felöntésekről bármikor kimehetsz, ha úgy érzed, elég volt. A felöntések után a merülőmedence használata jót tesz a szervezetnek, a bőrnek, élénkítően hat rá, felpezsdíti a vérkeringést, megmozgatja a hajszálereket.

A szauna felöntésekre kérünk, hogy időben érkezz, ne várakoztassuk meg vendég társainkat.