Páros masszázs két főre/Couple massage for two

19.200 Ft

Kiváló közös program a páros avagy szinkronmasszázs, ahol a párok külön kezelőágyakon, de közel egymáshoz élvezhetik a szinkron masszírozás élményét. A kezelés alatt a két masszőr az egész test aromaolajjal átmasszírozza. A masszázs vitalizáló, stresszoldó hatású, kellemes közérzetet biztosít. A kezelés időtartama 50 perc. A kezelés más wellness-szolgáltatást nem tartalmaz! Az utalvány a vásárlástól számított 6 hónapig váltható be.

Cikkszám: parosmasszazs01 Kategóriák: ,

Leírás

Kiváló közös program a páros avagy szinkronmasszázs, ahol a párok külön kezelőágyakon, de közel egymáshoz élvezhetik a szinkron masszírozás élményét. A kezelés alatt a két masszőr az egész test aromaolajjal átmasszírozza. A masszázs vitalizáló, stresszoldó hatású, kellemes közérzetet biztosít. A kezelés időtartama 50 perc. A kezelés más wellness-szolgáltatást nem tartalmaz!

A kedvezményes utalvány 2019. február 28-ig váltható be.

This is an exclusive massage of the whole body, for two people. It has vitalizing and stress reducing effects and provides a pleasant state. Wellness is not included. It contains only the massage treatment. Duration: 50 minutes.

Redemption: 28/02/2019.

Phone & E-mail: 06 1 799 0404, info@oxygenwellness.hu

Kosár

Pénztár