Páros masszázs/Couple massage

19.200 Ft

Kiváló közös program a páros avagy szinkronmasszázs, ahol a párok külön kezelőágyakon, de közel egymáshoz élvezhetik a szinkron masszírozás élményét. A kezelés alatt a két masszőr az egész test aromaolajjal átmasszírozza. A masszázs vitalizáló, stresszoldó hatású, kellemes közérzetet biztosít. A kezelés időtartama 50 perc. A kezelés más wellness-szolgáltatást nem tartalmaz! Az utalvány a vásárlástól számított 6 hónapig váltható be.

Cikkszám: parosmasszazs01 Kategória:

Leírás

Kiváló közös program a páros avagy szinkronmasszázs, ahol a párok külön kezelőágyakon, de közel egymáshoz élvezhetik a szinkron masszírozás élményét. A kezelés alatt a két masszőr az egész test aromaolajjal átmasszírozza. A masszázs vitalizáló, stresszoldó hatású, kellemes közérzetet biztosít. A kezelés időtartama 50 perc. A kezelés más wellness-szolgáltatást nem tartalmaz! Az utalvány a vásárlástól számított 3 hónapig váltható be.

This is an exclusive massage of the whole body, for two people. It has vitalizing and stress reducing effects and provides a pleasant state. Wellness is not included. It contains only the massage treatment. Duration: 50 minutes.

Típus/Description: Páros masszázs/Couple massage
Elfogadóhely/We acceptHU 1016 Budapest Naphegy u. 67.
Phone: 06 1 799 0404

Kosár

Pénztár