10 alkalmas fitnesz-wellness bérlet/ 10 occassions fitness-wellness season ticket

70.000 Ft

Tartalmazza a fitnesz és a wellness részleg használatát, alkalmanként 1 db részvételt valamelyik csoportos óránkon (indoor cycling vagy aerobic), továbbá törölköző, szaunalepedő, tusfürdő használatát, 4 óra ingyenes parkolást, ingyenes gyermekmegőrzést (egy gyermek részére.) Az utalvány a vásárlástól számított 6 hónapig váltható be.
Cikkszám: flexi10alkalmas01 Kategória:

Leírás

Ha ilyen bérletet vsárolsz, akkor ezután egy konténeres facsemetét vásárolunk, amit felajánlunk a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesületnek és az ültetésben is részt veszünk!

Tartalmazza a fitnesz és a wellness részleg használatát, a rooftop fitnesz terasz használatát, alkalmanként 1 db részvételt valamelyik csoportos óránkon (indoor cycling vagy aerobic, jóga, stb.), továbbá törölköző, szaunalepedő, tusfürdő használatát, 4 óra ingyenes parkolást, ingyenes gyermekmegőrzést (egy gyermek részére.) Az utalvány 120 napig érvényes és a vásárlástól számított 3 hónapig váltható be.

Contains access to fitness, functional, cardio and wellness area, access to the rooftop fitness area, access to one group class a day, free towels, sauna towel, 4 hours free parking, free child care (for one child).  Valid for 120 days and for 3 months from purchase.

Típus/description: 10 alkalmas belépő, 10 occassions season ticket
Elfogadóhely/We accept: HU 1016 Budapest Naphegy u. 67.

Kosár

Pénztár