Technogym SkillRun és SkillBike az Oxygen Naphegyen

2019-04-05by Oxygen
skillrun-naphegy-fb.png

Hamarosan megérkeznek a Technogym által az atlétáknak kifejlesztett SKILL termékcsalád további tagjai is az Oxygen Naphegyre! 

TELJESÍTMÉNYALAPÚ EDZÉS

A SKILLRUN az egyetlen futópad, amely ellenállásos edzésfeladatokat is kínál:

  • SZÁNTOLÁS a maximális sprinthez és gyorsuláshoz
  • EJTŐERNYŐS FUTÁS a maximális sebességhez
  • FUTÁS ELLENÁLLÁSSAL SZEMBEN az altest és törzsizmok erősítéséhez

BIOFEEDBACK

Maximalizáld a teljesítményed hatékonyságát valós idejű visszajelzésekkel az alábbiakon:

  • FUTÓERŐ*
  • LÉPÉSÜTEM*
  • LÉPÉSHOSSZ
  • A TALAJJAL ÉRINTKEZÉS IDEJE
  • MEGHAJTÁS IDEJE
  • LEVEGŐBEN TÖLTÖTT IDŐ

*színkódolva

A SKILLRUN a futóeszközök első olyan darabja, amely arra lett tervezve, hogy az élsportolók és a komoly elvárásokat támasztó fitneszrajongók edzéskövetelményeinek is megfeleljen. A SKILLRUN használói az egyedülálló MULTIDRIVE TECHNOLÓGIÁNAK™ köszönhetően a kardió és erőnléti edzéseket egyetlen megoldásban tudják kombinálni.

A SKILLRUN™ új mércét állít fel a teljesítményalapú edzések terén és kielégíti mind a rövidtávfutók, a maratonisták és a triatlonisták igényeit egyaránt. Az innovatív MULTIDRIVE TECHNOLÓGIA™ lehetővé teszi a futó és ellenállásalapú edzéseket ugyanazon az eszközön, ezzel biztosítva a kardió és erőnléti edzések kombinálását.

A SKILLRUN a piac leginnovatívabb edzéseit kínálja, beleértve a nagy intenzitású intervallumedzéseket, az ellenállásos gyorsasági edzéseket és a neuromuszkuláris edzéseket, valamint a magával ragadó és szórakoztató lehetőségeket, a motivációd fenntartásának érdekében.

Az exkluzív Technogym edzésmód és a hozzáadható ejtőernyős kiegészítő készlet, vagyis a PARACHUTE TRAINING KIT optimalizált körülmények közt reprodukálja a kültéri ejtőernyős futás érzetét. Kezdésnél nincs ellenállás, majd a gyorsulással párhuzamosan az ellenállás is növekszik. Az EJTŐERNYŐS EDZÉS tökéletes a gyorsasági ellenállásos gyakorlatok megvalósításához.

Fokozd a robbanékonyságod és a gyorsulásod a SZÁNTOLÁSSAL. Az exkluzív Technogym edzésmód reprodukálja egy szán füvön történő tolásának az érzetét. Kezdésnél magas az ellenállás, majd amint a sebesség megnőtt, az ellenállás lecsökken egy állandó szintre. A SZÁNOS EDZÉS tökéletes ellenállással szemben végzett gyakorlatok kivitelezéséhez.

Márciustól még professzionálisabb gépekkel készülhetsz a Marathonra az Oxygen Naphegyen!