SZEMÉLYI EDZÉS

KINEK AJÁNLJUK A SZEMÉLYI EDZÉST?

Ha szeretnél elkezdeni sportolni, de nem tudod, hogyan kezdj neki, a személyi edző segíthet. Egy személyi edző segít neked a céljaid elérésében, fenntartja a motivációt, folyamatos visszacsatolást ad.

1.

Azoknak, akik nem rendelkeznek megfelelő gyakorlattal és a konditermi gépek használatának az ismeretével.


2.

Kezdőknek, akik még nem voltak fitnesz teremben, nem sportoltak aktívan.

3.

Kismamáknak a biztonságos edzés érdekében.

4.

Olyanoknak is, akik eddig edzettek, de nem értek el eredményt.5.

Akik fogyni, erősödni vagy formásodni szeretnének.


6.

Akiknek valamilyen mozgásszervi, ízületi problémájuk van, vagy egy sportsérülés után rehabilitációból térnek vissza edzeni vagy esetleg a személyi edző segítségével szeretnék végezni a rehabilitációt.


Ismerd meg edzőinket! Segítünk kiválasztani azt, aki segíti elérni céljaidat!

EDZŐINK

ÁRAK

A személyi edzések 5.000 Ft-10.000 Ft-ba kerülnek/alkalom az edzőtől függően.

Cardió edzések

Kardió részlegünkön a legmodernebb érintőképernyős, TV-vel, szórakoztató alkalmazásokkal, internettel felszerelt LifeFitness futópadok, evezők, lépcsőzők, stb. találhatók. A cardió gépeken a legmodernebb digitális eszközök és programok segítségével mérheted az edzésed paramétereit.

Súlyzós edzések, erősítő részleg

Erősítő részlegünkön találhatók a súlyzók és fekvőpadok, és a közel 30 db LifeFitness erőfejlesztő gép, valamint a funkcionális edzés kedvelőinek egy TRX állvány, Hammer Strenght keretek és egy komplett Kinesis fal. Vendégeink rendelkezésére állnak a hagyományos és a legmodernebb eszközök, mint pl. BOSU, TRX, kettlebell, medicinlabdák, gumikötél, Plyo Box.

Funkcionális részleg

A funkcionális edzéseket és erőnléti edzéseket külön teremben tartjuk, melyet a legmodernebb Technogym OMNIA funkcionális állvánnyal és eszközökkel, az atlétáknak kifejlesztett SKILL sorozattal szereltük fel.

Stretching részleg

A stretching részleg az első emeleten található a tréneri irodák mellett. Hengerekkel, gumikötelekkel, KINESIS fallal, denevérpaddal, stb segítjük, hogy edzés előtt és után el tudjátok végezni a nyújtó gyakorlatokat.

Személyi edzések és teremedzők

Személyi edzőink magasan képzett szakemberek, edzők, akik segítik a vendégek által kitűzött célt hatékonyan és biztonságosan elérni. Személyi edzés keretén belül az általad választott személyi edző az edzés során csak Rád figyel.
Edzőinket megtekintheted honlapunkon, továbbá érdeklődj ügyfélkapcsolati kollégáinknál. Teremedzőink is segítik vendégeinket, ha bármilyen kérdés merül fel a gépek használatával, vagy a helyes gyakorlatvégzéssel kapcsolatban.

Állapotfelmérés, edzésterv

Az általad választott személyi edző a reális célok meghatározása után először felméri céljaidat, edzettségi- és egészségügyi állapotodat. Az állapotfelméréshez javasoljuk, hogy vedd igénybe testösszetétel-mérőnket képzett edzőnk segítségével. Az edző a felmérést követően az eredmények kiértékelése után elkészíti Neked személyre szabott edzéstervedet, továbbiakban pedig levezeti edzéseidet, kizárólag Rád figyelve.

Táplálkozási tanácsadás

Táplálkozási tanácsadónk gyakorlatban is hasznosítható táplálkozási ismereteket, személyre szabott étrendet ad a hozzá forduló vendégeknek, így egészségesebben és tudatosabban tudtok táplálkozni.

Gyógytorna, rehabilitáció

A gerinc és egyéb ízületi fájdalmak, panaszok egyik leghatásosabb kezelési módja a gyógytorna. A gyógytorna célja a mozgásszervi megbetegedések megelőzése, és gyógyítása mozgásterápiával, hiszen a mozgásfunkció helyreállítása csak mozgás segítségével valósítható meg. Gyógytornász-személyi edzőink helyreállítják az elváltozásokat, segítik a mielőbbi rehabilitációt.

Testösszetétel és vérnyomás mérés


SZEMÉLYI EDZÉS


Az All inclusive kezdő bérlet mellé egy testösszetétel mérést is adunk, hogy támogassuk vendégeinket az egészségesebb életmód kialakításában.

Már csak egy kattintásra vagy!

Írj nekünk!


Megvásárolom online