Szabadulj meg a narancsbőrtől!

2019-05-07by Oxygen
LPG-0531-fb.png

2019. május 15-ig 10 % kedvezménnyel tudod megvásárolni az 5 alkalmas LPG bérletet és 10 % kedvezményt adunk az alakformáló cellulit masszázs árából is!

Hozd magad formába a nyárra és szabadulj meg a narancsbőrtől!

A cellulit, más néven narancsbőr a bőr rendellenessége, mely esztétikai probléma a nők 90%-át érinti. A mozgásszegény életmód és a helytelen táplálkozás hatására a kötőszövetekben a zsírsejtek térfogata növekszik, a salakanyagok egyre nehezebben tudnak eltávozni a szervezetből. Ennek hatására a bőr megváltozik.

Az LPG kezelés lehetővé teszi a kötőszövet formálhatóságát, ezáltal a zsírtörést, fogyasztást, feszesítést, a narancsbőr kezelését és csökkentését. Már akár 3 alkalom után is látható eredményt lehet elérni.

LPG kezeléseinkről bővebben a weboldalon olvashatsz:

LPG kezelés

Az alakformáló (cellulit) masszázs egy a vér- és nyirokkeringést aktivizáló masszázsfajta.

Kitágítja a bőr alatti hajszálereket, és felgyorsítja az ártalmas méreganyagok eltávolítását. Segítségével esztétikai, elsősorban a cellulit (narancsbőr) állapotának javítását érhetjük el. A kúraszerű alkalmazást javasoljuk. Május 15-ig az egy alkalmas masszázst megvásárolhatod 10 % kedvezménnyel. Hozzáértő masszőreinknél jó kezekben leszel!

A masszázst és az LPG kezelést megvásárolhatod online is webshopunkban:

Bérletek

Időpontot személyesen a recepción, az info@oxygenwellness.hu e-mail címen és a 06 1 799 040- es számon tudsz foglalni.