RÓLUNK


Az OXYGEN minden szeglete a teljesség rendszerének egy-egy kifinomult részlete, amelynek középpontjában az Egészség, Lélek, Szellem és Test egyensúlya és egysége áll. Az Oxygen életmódot alakít, és használható programot kínál, miközben gondoskodva kísér végig a változás útján.

Az Oxygen Wellness Központok megalkotása során szakítottunk a hagyományos fitnesz termekkel és igazi életmód központokat hoztunk létre.

2006-ban nyitotta meg kapuit az Oxygen Fáy, amely forradalmasította a hazai fitnesz piacot. Ezután 2008-ban nyílt meg az Oxygen Újpest, amely 2017-ig bezárólag rengeteg sportolni vágyónak volt kedvenc helye. Jelenleg már nem Oxygen Újpest, és nem is Oxygen név alatt üzemel.

2010-ben nyitott az Oxygen Központok zászlóshajója, az Oxygen Wellness Naphegy.

Az Oxygen Naphegy impozáns, környezetbe illeszkedő épületéből lenyűgöző kilátás nyílik Budapest nevezetességeire (Citadella, Budai Vár). A tagok nemcsak edzeni járnak szívesen hozzánk, hanem a vendégek valódi közössége is kialakult nálunk.

Elegáns belső kialakítás, egyedülálló wellness részleg, barátságos légkör, változatos órarend, hangulatos csoportos órák, profi oktatók, képzett személyi edzők, személyes figyelem, családbarát és gyermekbarát szolgáltatások, ez mind megtalálható az Oxygen Wellness Naphegyen. A törölköző, hajszárító, centifuga, büfék, gyermekmegőrző, mélygarázs, autómosó teszik kényelmesebbé az itt tartózkodást.

Az Oxygen Wellness Naphegy és Fáy a színvonalas körülmények közötti edzés és wellness lehetőségét kínálják.  

Várunk Téged is az Oxygen Wellness Naphegyen!