RÓLUNK


Az OXYGEN minden szeglete a teljesség rendszerének egy-egy kifinomult részlete, amelynek középpontjában az Egészség, Lélek, Szellem és Test egyensúlya és egysége áll. Az Oxygen életmódot alakít, és használható programot kínál, miközben gondoskodva kísér végig a változás útján.

Az Oxygen Wellness Központok megalkotása során szakítottunk a hagyományos fitnesz termekkel és igazi életmód központokat hoztunk létre. Az első Oxygen, a Fáy utcán épült, az Oxygen Wellness Fáy.  2006-ben nyitotta meg a kapuit. A második Oxygen Wellness Központ az újpesti Oxygen Wellness Központ volt, amelyet 2008-ban nyitottunk meg, amely töretlenül működött színvonalas szolgáltatásaival a 2017-es üzemeltetőváltásig. Jelenleg Springday néven üzemel, függetlenül az Oxygen Központoktól.

Az Oxygen Naphegy volt a harmadik a sorban, egyben az Oxygen központok zászlóshajója. Az impozáns, környezetbe illeszkedő épületből lenyűgöző kilátás nyílik Budapest nevezetességeire (Citadella, Budai Vár). A tagok nemcsak edzeni járnak szívesen hozzánk, hanem a vendégek valódi közössége is kialakult nálunk.

Elegáns belső kialakítás, egyedülálló wellness részleg, barátságos légkör, változatos órarend, hangulatos csoportos órák, profi oktatók, képzett személyi edzők, személyes figyelem, családbarát és gyermekbarát szolgáltatások, Oxygen Medical orvosi szolgáltatások, ez mind megtalálható az Oxygen Wellness Naphegyen. A törölköző, hajszárító, centifuga, büfék, gyermekmegőrző, mélygarázs, autómosó teszik kényelmesebbé az itt tartózkodást. Az Oxygen Medical és az Endo Service Plus 2020. áprilisától újra működik Naphegyen.

Az Oxygen Wellness Naphegy és Fáy a színvonalas körülmények közötti edzés és wellness lehetőségét kínálják.  

Várunk Téged is az Oxygen Wellness Naphegyen!