Híreink - Oxygen Wellness Naphegy

napindito-rooftop-yoga-smartwater-web.jpg

2018-06-28by Dwan

Megújult tetőteraszunk júliusban megnyitja kapuit a csoportos óráinknak is! Rooftop eseményeink alkalmával lenyűgöző környezetben sportolhatsz!

Július 11-én indítsd velünk és a Smartwater Hungaryvel napot!
Rajcsányi Éva különleges rooftop jógával készül erre az alkalomra.

Az órán érvényes bérlettel vagy napijegy megvásárlásával lehet részt venni.

A létszám limitált, ezért az órán való részvételhez regisztráció szükséges, melyet a kosa.eniko@oxygenwellness.hu e-mail címre várunk.


szepkartya-fb.png

2018-05-18by Dwan

Tudtad, hogy SZÉP kártya egyenleged 2017-es keretét csak május 31-ig használhatod fel?
A szabadidő zseb egyenlegét felhasználva kikapcsolódhatsz wellnessükben MKB, OTP vagy K&H kártyáddal. A vendéglátás zsebből pedig ínycsiklandozó fogásokat fogyaszthatsz éttermünkben OTP kártyáddal.


anyalanya-nap-oxy-fb.png

2018-04-26by Dwan

Anyák napja alkalmából (május 6-án) szeretettel várjuk Önöket egy exkluzív anya-lánya kikapcsolódásra Naphegyre!

Ezen a különleges napon Omorovicza arckezelést próbálhatnak ki kizárólag az esemény ideje alatt az Oxygen Naphegy csodálatos helyszínén.

Frissítők, szuperegészséges finomságok az Oh My Green jóvoltából, sminktanácsadás, anya-lánya jóga és további meglepetések várják a kedves vendégeinket.

Az Omorovicza arckezelés ára 40 000 Forint 2 fő részére, mely tartalmazza a fitness-wellness részleg korlátlan használatát, valamint minden kedves vendégünk számára az arckezelést követően egy csodálatos sminket készít profi sminkmesterünk.

A férőhelyek korlátozottak, ezért a részvétel regisztrációhoz kötött. Az arckezelésre időpontot a +36 1 302 4604-es telefonszámon egyeztethet.


testosszetetel-meres-1000x1000.png

2018-04-20by Dwan

Örömmel jelentjük be, hogy vérnyomásméréssel és testösszetétel méréssel bővült szolgáltatásaink köre!

A testösszetétel mérés preventív jellege kiemelten fontos mindenki számára, hiszen segítségével rengeteg betegség megelőzhető. A vizsgálat során számos információt kaphattok, melynek kiértékelésében szakértő személyi edzőink lesznek a segítségetekre.

Kattints a részletekért: 
https://oxygenwellness.hu/testosszetetel-meres/


tavaszi-hajtas-0409-fb.png

2018-04-05by Dwan

Ismét egy különleges tavaszi programmal készültünk Nektek, mellyel bebizonyítjuk, hogy a jó idő beköszöntével sem érdemes a group cycling biciklijeinket kültéri kerékpárra cserélnetek!

18:00-tól Lengyel Kolos és Bognár Gergő vár Titeket egy pörgős tekerésre, majd 19:00-tól a gyengébbik nemé lesz a főszerep. Dankó Kriszti és Mocsári Melinda kicsit sem gyengébb órával készülnek. Kár lenne kihagyni!

Minden résztvevőt egy Agilade itallal ajándékozunk meg.

A férőhelyek korlátozottak, ezért a részvétel regisztrációhoz kötött, melyet a kosa.eniko@oxygenwellness.hu e-mail címre várunk.

Részvétel érvényes napi jeggyel vagy bérlettel.