Híreink - Oxygen Wellness Naphegy

unnepi-nyitva-tartas-2019-apr-fb.png

2019-04-07by Dwan

Ünnepi nyitva tartás

2019. április 19-22. 

Fitnesz – Wellness 

Április 19. – 8:00-20:00

Április 20. – 8:00-20:00

Április 21. – 8:00-20:00

Április 22. –  8:00-20:00

 

Játszóház 

Április 19. – ZÁRVA

Április 20. – 8:00-14:00

Április 21.- ZÁRVA

Április 22-  ZÁRVA

Naphegy Étterem

Április 19. – 8:30 – 20:00

Április 20. – 8:30 – 20:00

Április 21. – ZÁRVA

Április 22. – ZÁRVA


skilltools_kit_hero.jpg

2019-04-06by Dwan

Az új Technogym SkillTools funkcionális készlet tartalma:
Foam Roller (4 db)
Mobility Stick (4 db)
Gumikötél (4 db)
Balance Pad (2 db)
Balance Dome (1 db)
Power Band (1 db)
Cones (8 db)
Wellness Labda (2 db)
Medicin Labda 6 kg (2 db)
Medicin Labda 9 kg (2 db)
Slam Ball 5 kg (2 db)
Slam Ball 10 kg (2 db)
Speed Ladder (1 db)
Tároló állvány + Accessory Storage Rope + Accessory Storage Stick (1 db)

 


skillrun-naphegy-fb.png

2019-04-05by Dwan

Hamarosan megérkeznek a Technogym által az atlétáknak kifejlesztett SKILL termékcsalád további tagjai is az Oxygen Naphegyre! 

TELJESÍTMÉNYALAPÚ EDZÉS

A SKILLRUN az egyetlen futópad, amely ellenállásos edzésfeladatokat is kínál:

 • SZÁNTOLÁS a maximális sprinthez és gyorsuláshoz
 • EJTŐERNYŐS FUTÁS a maximális sebességhez
 • FUTÁS ELLENÁLLÁSSAL SZEMBEN az altest és törzsizmok erősítéséhez

BIOFEEDBACK

Maximalizáld a teljesítményed hatékonyságát valós idejű visszajelzésekkel az alábbiakon:

 • FUTÓERŐ*
 • LÉPÉSÜTEM*
 • LÉPÉSHOSSZ
 • A TALAJJAL ÉRINTKEZÉS IDEJE
 • MEGHAJTÁS IDEJE
 • LEVEGŐBEN TÖLTÖTT IDŐ

*színkódolva

A SKILLRUN a futóeszközök első olyan darabja, amely arra lett tervezve, hogy az élsportolók és a komoly elvárásokat támasztó fitneszrajongók edzéskövetelményeinek is megfeleljen. A SKILLRUN használói az egyedülálló MULTIDRIVE TECHNOLÓGIÁNAK™ köszönhetően a kardió és erőnléti edzéseket egyetlen megoldásban tudják kombinálni.

A SKILLRUN™ új mércét állít fel a teljesítményalapú edzések terén és kielégíti mind a rövidtávfutók, a maratonisták és a triatlonisták igényeit egyaránt. Az innovatív MULTIDRIVE TECHNOLÓGIA™ lehetővé teszi a futó és ellenállásalapú edzéseket ugyanazon az eszközön, ezzel biztosítva a kardió és erőnléti edzések kombinálását.

A SKILLRUN a piac leginnovatívabb edzéseit kínálja, beleértve a nagy intenzitású intervallumedzéseket, az ellenállásos gyorsasági edzéseket és a neuromuszkuláris edzéseket, valamint a magával ragadó és szórakoztató lehetőségeket, a motivációd fenntartásának érdekében.

Az exkluzív Technogym edzésmód és a hozzáadható ejtőernyős kiegészítő készlet, vagyis a PARACHUTE TRAINING KIT optimalizált körülmények közt reprodukálja a kültéri ejtőernyős futás érzetét. Kezdésnél nincs ellenállás, majd a gyorsulással párhuzamosan az ellenállás is növekszik. Az EJTŐERNYŐS EDZÉS tökéletes a gyorsasági ellenállásos gyakorlatok megvalósításához.

Fokozd a robbanékonyságod és a gyorsulásod a SZÁNTOLÁSSAL. Az exkluzív Technogym edzésmód reprodukálja egy szán füvön történő tolásának az érzetét. Kezdésnél magas az ellenállás, majd amint a sebesség megnőtt, az ellenállás lecsökken egy állandó szintre. A SZÁNOS EDZÉS tökéletes ellenállással szemben végzett gyakorlatok kivitelezéséhez.

Márciustól még professzionálisabb gépekkel készülhetsz a Marathonra az Oxygen Naphegyen!


oxysportnapnap-0413-fb-e1554188090753.png

2019-04-01by Dwan

2019. április 13-án ismét Tavaszköszöntő családi és Sportnap a Czakó utcai Sport – és Szabadidőközpontban!

Dátum: 2019. április 13. Szombat 10:00-14:00

Helyszín: Czakó utcai Sport – és Szabadidőközpont, 1016 Budapest, I. ker Czakó u.2-4.

A rendezvényt a Budavári Önkormányzat és a Czakó utcai Sport- és Szabadidőközpont szervezi az Oxygen Wellness Naphegy és az Oxygen Sportegyesület közreműködésével. Sportprogramokkal, kézműves foglalkozással, ugrálóvárral, életmód tanácsadással várjuk látogatóinkat.

Tervezett programok: zumba, aerobic, szenior tánc, a Budai Futball Club SE U9-es utánpótlás korosztályának mérkőzései, tenisz minden korosztálynak, spinning & Group Cycling, pingpong, mentőkutyás bemutató, ugrálóvár, kézműves foglalkozás, arcfestés, életmód tanácsadás.

Büfé működik a rendezvény ideje alatt.

Közreműködők:
Oxygen Wellness Sportegyesület, Oxygen Wellness Naphegy, Oxygen Naphegy Étterem, Budai Futball Club SE Labdarúgó Szakosztály, SOS Mentőkutyás Egyesület, Vitamin Well, DM, Agilade, FitCandy. 

A belépés ingyenes!


szaunanap-0406-fb-e1553678604193.png

2019-03-27by Dwan
2019. április 6. szombat – Tavaszköszöntő szauna nap
Áprilisban ismét egy különleges szauna nappal készülünk, amelyen a szokásos felöntéseken kívül extra szauna programmal várunk benneteket!

A program:

Kristálygőz

9:45, 12:00, 14:30, 17:00 – Sós bőrradír

 

Csillag gőz

16:00, 18:00 – Sós bőrradír

CSAK HÖLGY VENDÉGEKNEK – Csillaggőz 

14:00  – sós bőrradír,

14:20 – csokoládés bőrápolás

Csillag gőz 

16:30, 18:20 – Csokoládés bőrápolás

Virgácsolásra Zsolt szaunamesternél, vagy a megadott e-mail címen lehet bejelentkezni korlátozott létszámban:

Virgácsolás:  9:00, 11:00, 13:00, 15:00, 17:00

 

Bővebb info és jelentkezés: salesnaphegy@oxygenwellness.hu.

Várunk benneteket!

Oxygen Naphegy csapat


yjnjoga-ws-rajcsanyi-0406-fb-e1553502131482.png

2019-03-25by Dwan

2019. 04.06. 16:00 – RÁADÁS Tao Yin jóga workshop

A nagy sikerre való tekintettel áprilisban ismét jóga workshop Rajcsányi Évivel! A részvételt regisztrációhoz kötött, siess, ha szeretnél jönni, mert gyorsan betelnek a helyek.
Kérjük, hogy a részvételi szándékodat jelezd a kosa.eniko@oxygenwellness.hu e-mai címen!

A tavaszi megújulás jegyében a méregtelenítés felé fordítjuk figyelmünket a Tao yin jóga segítségével az áprilisi ráadás workshopon. Ismét fókuszba kerül a fa elem, illetve a máj és vese meridián harmonikus működését segítő gyakorlatok. Érdemes még erre a területre koncentrálni, ezért ismételjük a szervóra szerinti hatodik kört.

Szeretettel várunk!

Oxygen Naphegy csapata


omorovicza-0329-fb.png

2019-03-21by Dwan
Az OMOROVICZA szeretettel várja vendégeit az Oxygen Naphegyen tavasszal is minden hónap utolsó péntekén és szombatján. Frissítse fel arcbőrét egy különleges kényeztető kezeléssel! A magyar termálvízből nyert ásványi anyagok rendkívüli hatása a különleges masszázstechnikákkal ötvözve páratlan élményt nyújt. Az Omorovicza képzett terapeutái segítségével kiválaszthatja az Ön számára megfelelő arckezelést. A kezelések ára teljes mértékben levásárolható a helyszínen.
 
Előzetes időpont egyeztetés szükséges az alábbi elérhetőségek egyikén: 
E-mail: budapest-spa@omorovicza.com
Tel: +36 1 302 4604
Omorovicza Boutique & Spa
Andrássy út 2. Budapest 1061
We are delighted to invite our guests again to experience Omorovicza signature facials in the exquisite location of the Oxygen Wellness Naphegy on the last Friday and Saturday of each calendar month. Prior to the pampering facials there will be a private consultation, followed by samples chosen carefully by our therapists to complete your skincare routine and prolong the benefits of the Omorovicza facial received.
Appointments to be reserved in advance, subject to availability.

road-effect-system-1.jpg

2019-03-18by Dwan

Technogym Skill Bike

Az egyetlen beltéri kerékpár valódi sebességváltóval, amely lehetővé teszi, hogy átéld a kültéri kerékpározás izgalmait és kihívásait. Végtelen számú virtuális útvonal vár felfedezésre. Pontos, értékes visszajelzés a teljesítmény és a hatékonyság növelése érdekében. Lélegzetelállító versenyek, amelyeket a barátaiddal közösen élvezhettek, és még sok egyéb.

 • Az első beltéri kerékpár valódi sebességváltóval
 • Multidrive Technológia
 • Road Effect System
 • Teljeskörű beltéri tréner
 • Valós idejű visszajelzés

AZ ELSŐ BELTÉRI KERÉKPÁR VALÓDI SEBESSÉGVÁLTÓVAL

Nézz szembe a legdurvább emelkedőkkel a kerékpárosok legtermészetesebb társának segítségével. A sebességváltás révén a versenyzők érzékelhetik az ellenállás változását, és fenntarthatják a megfelelő teljesítményt és tempót a maximális hatékonyság érdekében. A konzol valós időben jeleníti meg a sebességet és a sebességfokozatokat.

MULTIDRIVE TECHNOLÓGIA

A sebességváltás a Multidrive technológia legfontosabb tényezője, amely lehetővé teszi a versenyzők számára, hogy áttérjenek az erőnléti edzésről az emelkedőkre tekerés szimulálására. Növeld az erőd és állóképességed, illetve maximalizáld a hatékonyságod új, vonzó módon.

VALÓDI TEKERÉSRE TERVEZVE

Élvezd a kültéri kerékpározás érzését a SKILLBIKE dizájnjának köszönhetően, amely reprodukálja a kültéri kerékpárok biomechanikáját. A keretet és a kormányt különböző pózokhoz és testtartásokhoz alkalmazkodva tervezték: országúti, időfutam és mountain bike.

ROAD EFFECT SYSTEM

Amikor a szabadban kerékpározol, a súly és a tekerési stílus számít. A szabadalmaztatott ROAD EFFECT SYSTEM lehetővé teszi, hogy a SKILLBIKE reagáljon ezekre, illetve egyéb tényezőkre is, a legrealisztikusabb és legszemélyesebb érzést nyújtva.

MINDEN INFORMÁCIÓ EGY PILLANTÁSRA

Az integrált 7 hüvelykes csatlakoztatott színes LCD konzol minden olyan adatot mutat, amellyel valós időben nyomon követheted a tekerésed.

 

320-2

TEDD TELJESSÉ A HATÉKONYSÁGOD

A PEDAL PRINTING™ technológiának köszönhetően a SKILLBIKE™ folyamatosan vizuális visszajelzést biztosít a pedál löketének körkörösségéről és szimmetriájáról a különböző sebességfokozatokon a hatékonyság növelése érdekében. Mindegyik pedálfordulatnál a jobb és a bal lábak közötti nyomatékszimmetria valós időben kerül elemzésre és jelentésre.

320-valos-ideju-visszajelzes

VALÓS IDEJŰ VISSZAJELZÉS

Maximalizáld hatékonyságod a valós idejű visszajelzéssel a tempó, teljesítmény, sebesség, távolság, dőlésszög, szívritmus, sebességváltó és sebességváltási arányokról.


automoso-fb.png

2019-03-14by Dwan

 Örömmel értesítünk benneteket, hogy a Q Raid Kft. újra működteti az autómosót Naphegyen!

 • 1016 Budapest, Naphegy utca 67. a mélygarázsban a -2.szinten
 • Nyitva tartás: Hétfőtől-péntekig: 08:00-20:00-ig
 • Bejelentkezés telefonon: + 36 20 407 21 11
 • Szolgáltatások:

o   Optima Steamer (szárazgőz-technológia alkalmazása)

o   Külső-belső tisztítás

o   Polírozás

o   Kárpittisztítás

o   Kemény wax

o   Bőrtisztítás, bőrápolás

o   Ózonos szagsemlegesítés


unnepi-nyitva-tartas-2019-marc-fb-1.png

2019-03-14by Dwan

Ünnepi nyitva tartás

Fitnesz-Wellness:
Március 15.: 08:00 – 20:00
Március 16.: 08:00 – 20:00
Március 17.: 08:00 – 20:00
Játszóház:
Március 15.: ZÁRVA
Március 16.: 08:30 – 14:00
Március 17.: 08:30 – 14:00
Naphegy Étterem és Terasz:
Március 15.: 8:30 – 20:00
Március 16.: 10.00 – 20:00
Március 17.: ZÁRVA
Jégpálya: 
Március 15.: ZÁRVA
Március 16.: 10:00 – 20:00
Március 17.: 10:00 – 18:00
Március 18.: Zártkörű rendezvény miatt zárva
Március 19.: Bontás