LPG KEZELÉS


Az LPG kezelés menete


A kezelés fájdalommentes és a masszázs szobákban történik egy LPG géppel és kezelőfejjel.

Az első alkalommal a vendégeink állapotáról felmérést végzünk és megbeszéljük az elérni kívánt eredményeket. A kezelés egy kifejezetten erre a célra kifejlesztett kezelőruhában történik.

A gép kezelőfeje két hengerből áll. A vákuum enyhén megemeli a kezelt szöveteket, a forgó hengerek pedig finoman, vagy a kívánt hatás elérése érdekében erősebben masszírozzák a bőrfelületet. A hengerek forgási iránya és sebessége a kezelt bőr adottságainak és a kezelés céljának megfelelően szabályozható. A kezelés minden esetben egyéni és testre szabott.

A kezelés időtartama: 35-45 perc.

Javasolt kezeléssorozat: minimum 10 alkalom, hetente 2 kezelés. A kezeléssorozat után havi 1-2 fenntartó kezelés ajánlott.


Egy hatékony, jól bevált és világszerte alkalmazott kezelés a kötőszöveti problémákra. 100%-ban természetes, hosszantartó és látványos. Már a 6. kezelés után látható eredmény!


Az LPG kezelések hatása

  • Szövettípusnak megfelelő kezelést biztosít
  • Formálja a testet, fogyaszt, karcsúsít
  • Edzi, erősíti a kötőszövetet
  • Kezeli, eltünteti a narancsbőrt, a cellulitot
  • Helyreállítja a bőr tónusát, feszességét
  • Helyreállítja a bőrmegereszkedést

LPG KEZELÉS


CÉLZOTT ZSÍRBONTÁS

Ez a kezelés hatékony lehet has, derék, csípő, combok, fenék, karok és a hát részein. Az ismételt kezelések hatására a kezelt területen keresztmetszeti csökkenés mutatkozik.

CELLULIT, NARANCSBŐR

A kezelés alatt csökken, illetve megszűnik a cellulit, és emellett keresztmetszeti fogyás is elérhető. A bőrfelszín a kezelés hatására feszesebbé válik, elsimul.

A BŐR FESZESÍTÉSE

Az LPG technológia lehetővé teszi a szövetek mélyebb rétegekben történő stimulációját. Az eljárás során a vákuum hatás és a motorizált görgők masszírozásának ötvözésével, a kezelés során a felesleges zsírsejteket megbontjuk és a salakanyagokat a nyirokrendszerbe vezetjük. Helyreállítjuk a megereszkedett bőrt.

ZSÍRLESZÍVÁS UTÓKEZELÉSE

Az LPG kezelés segíti a szövetek gyorsabb gyógyulását, illetve regenerációját, a véraláfutás gyorsabb felszívódását.
Csak óvatosan, megfelelő időt hagyva a műtét után, szabad az LPG kezelést elkezdeni.
AZ LPG KEZELÉS MELLETT AJÁNLJUK:

Az LPG kezelés hatékonyságát fokozzák:

EGÉSZSÉGES TÁPLÁLKOZÁS

Fogyassz sok friss gyümölcsöt és zöldséget, halat és szárnyast, és a szénhidrátbevitel csökkentése mellett próbáld meg visszaszorítani a sok cukrot, sót és állati zsírt tartalmazó élelmiszereket.

ELEGENDŐ MENNYISÉGŰ FOLYADÉKBEVITEL

Igyál meg napi 2-3 liter folyadékot, ásványvizet, friss gyümölcsök levét és teát.

RENDSZERES TESTMOZGÁS

A rendszeres testmozgás bizonyítottan oldja a stresszt, javítja a közérzetet, valamint csökkenti a magas vérnyomást, illetve a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát. Az Oxygenben mi mindenben segítünk Neked céljaid elérésében. Ha bizonytalan vagy, kérd klubtanácsadóink és edzőink tanácsát.

A KEZELÉS KÚRASZERŰ ALKALMAZÁSA

A kezelés kúraszerű alkalmazásával fokozhatod a hatékonyságot. 10 alkalmat javaslunk a látványos és tartós eredményhez, illetve évente egy kúra ismétlését a fenntartáshoz.Bejelentkezés:

Telefonon: 06 20 393 4219

Személyesen a recepción vagy az info@oxygenwellness.hu e-mail címen.


Miért válasszuk az LPG kezelést?


Mert látványos eredményt érhetünk el bőrünk feszesítése terén már néhány kezelés után! Célzott, zsírbontó kezelés, fájdalommentes és nincs szükség műtéti beavatkozásra! Formálja a testet, karcsúsít, eltünteti a narancsbőrt, helyreállítja a bőr tónusát.

Ellenjavallatok: Terhesség, szoptatás, melanóma, korábbi rákos betegség (5 éven belül), szteroidos gyógyszerek, véralvadásgátló gyógyszerek, fájdalmas visszértágulat, fertőzések, zsírdaganat, epilepszia, stb. Kérjük kérje ki szakembereink tanácsát!