Ez nemcsak fitnesz.
Ez közösség és életérzés.


Nézz körül nálunk! Kérj előzetes körbevezetést!

Segítünk elkezdeni, nálunk a legjobb kezekben vagy!

Ügyfélkapcsolati munkatársaink szívesen bemutatják Neked az Oxygen Wellness Központot egy személyes körbevezetés alkalmával. Egyeztess kollégáinkkal időpontot!

Ha már jártál nálunk, klubtagunk vagy, keresd munkatársainkat a törzsvásárlói kedvezményekért. Köszönjük a bizalmad. Visszajelzéseidre feltétlenül számítunk.


E-MAIL ŰRLAP

Üzenj nekünk!

CÍMÜNK

Budapest 1016
Naphegy utca 67.

Oxygen Naphegy Kft.

Budapest 1016, Naphegy utca 67.
Cg: 01-09-199020
Adószám: 25087972-2-41

HÍVJ MINKET!

+ 00 36 20 393 4219
+ 36 20 393 4219

ÍRJ NEKÜNK!

info@oxygenwellness.hu
salesnaphegy@oxygenwellness.hu

MUNKATÁRSAINK


MARKETING

Mobil: +36 20 346 94 24
E-mail: info@oxygenwellness.hu

ÜZLETI KLUB
Bihari Dóra Üzleti Klub vezető
Mobil: +36 20 386 5394
E-mail: bihari.dora@oxygenwellness.hu

ÉRTÉKESÍTÉS, ÜGYFÉLKAPCSOLAT
Andrási Mihály
Telefon: +36 20 297 88 91
andrasi.mihaly@oxygenwellness.hu

Lukács Diána
Telefon: +36 20 294 02 00
lukacs.diana@oxygenwellness.hu

RECEPCIÓ

Mobil: 06 20 393 4219
Telefon: 06 20 393 4219

info@oxygenwellness.hu


HASZNOS TUDNIVALÓK

 • A nulladik alkalom: Időpontfoglalás, körbevezetés
 • Mit hozzak magammal?
 • Parkolás, mélygarázs
 • Megérkezés
 • Karóra használat
 • Játszóház
 • A fitnesz részleg használata
 • Csoportos órák
 • Wellness részleg használata
 • Szauna felöntések
 • Masszázs és Spa kezelések
 • Távozás
A nulladik alkalom: Időpontfoglalás, körbevezetés

Kérhetsz személyes körbevezetést, amikor a kollégáink bemutatják neked a központot, a szolgáltatásokat. Ha megosztod velünk, hogy mit szeretnél, van-e valamilyen célod, pl szeretnél fogyni, stb. kollégáink segítenek, abban, hogy melyik mozgásformát, edzésformát válaszd. Ha rögtön edzeni is szeretnél, hívj fel bennünket és kollégáink várni fognak és segítenek eligazodni. Hívd a 799 0404-es telefonszámot, vagy írj nekünk a salesnaphegy@oxygenwellness.hu e-mail címre.

Mit hozzak magammal?

Szükséged lesz egy kényelmes, zárt sportcipőre és bármilyen, kényelmes edző ruhára, amiben jól érzed magad. Ha a wellnessbe is szeretnél menni, kérünk, hogy hozz magaddal fürdőruhát és papucsot. Ha a papucsot elfelejtetted, nálunk is tudsz vásárolni vendégpapucsot. Törölközőt, szauna lepedőt, tusfürdőt és hajszárítót mi biztosítunk neked. Az öltözőkben találsz professzionális centrifugákat. A szekrények tágasak, vállfát biztosítunk. Az aulában külön csomagmegőrzőket is találsz. Ha a tetőtéri funkcionális részt is szeretnéd használni, kérjük, hogy hozz magaddal még egy kinti sportcipőt.

Parkolás, mélygarázs

4 órányi ingyenes parkolást biztosítunk a számodra. A parkolójegyet a recepción tudod érvényesíteni. A parkoló területére gázüzemű gépjárművekkel tilos behajtani! Kérjük, hogy parkolj szabályosan, és csak egy parkolóhelyre állj be. Egynél több parkolóhely elfoglalása esetén pótdíjat számolunk fel.

Megérkezés

Szolgáltatást igénybe vevő vendégeinknek 4 óra ingyenes parkolást biztosítunk 2 szintes mélygarázsunkban. A parkolójegyedet a recepción tudod érvényesíteni. Ha motorral vagy kerékpárral érkezel, biciklitárolónkban el tudod helyezni biciklidet, kérünk, hogy motoroddal ne foglalj egy két helyet. Központunkat tömegközlekedéssel is meg tudod közelíteni busszal. A recepción elkérjük a belépéshez szükséges adataidat, és átadjuk órádat, törölköződet és a jegyedet, ha csoportos órára vagy személyi edzésre szeretnél menni.

Karóra használat

A recepción kapott karórával zárhatod és nyithatod az öltözőszekrények ajtaját. Az öltöző elhagyása előtt győződj meg arról, hogy az öltözőszekrény ajtaját bezártad-e. Amennyiben elfelejtenéd öltözőszekrényed számát, az öltöző falán található leolvasó segítségével ellenőrizheted a számot.
Az órával a fitnesz büfében és a wellness recepción is vásárolhatsz, a fogyasztást pedig kilépéskor rendezheted. Kilépéskor kérjük, az órát a recepció melletti ledobóba dobd be!

Játszóház

A központ szolgáltatásait igénybe vevő vendégek 1 és 12 év közötti gyermeküket adhatják be a játszóházba. A játszóház bérletes vendégeinknek ingyenes egy gyermekre. Kérjük, hogy a recepción jelentkezzetek be és kérjetek játszóházi belépőt

A fitnesz részleg használata

A fitneszteremben a sportruházat és zárt cipő használata kötelező! Az erősítő gépek használatakor a gépek fekvő- és ülőfelületeit terítsd le a kisméretű törölközővel! A gépeket használat után kérünk, hogy töröld át a kihelyezett fertőtlenítőszeres oldattal! Gondoljunk a többiekre is!
A Polar® pulzusmérő öv és óra bármely edzéshez térítésmentesen igényelhető a recepción. Az eszközök helyes használatáról érdeklődj teremedző kollégáinknál. Kérj bátran segítséget tőlük.

Csoportos órák

Csoportos órák pl. az aerobik, jóga és a Group Cycling órák és a rooftop órák. Az egyes órarendek elérhetőek honlapunkon (www.oxygenwellness.hu/orarend) és a recepción. Az órák a recepción kinyomtatott bizonylattal látogathatók! Az óratípusok leírását a weboldalon megtalálod. Kérünk, hogy pontosan érkezz az órákra.

Wellness részleg használata

A finn szaunák kivételével a wellness részleg területén csúszásgátló papucs használata kötelező! A kőágyak és a szaunák használatához szükséges szauna lepedőt a szaunamesteri pultnál kérhetsz! Kérjük, csak a tényleges igényeidnek megfelelő számú lepedőt használj, gondolj a környezetre. A törölközőket, szauna lepedőket a wellness részleg fogasain tárold, ne hagyd szerte-szét! A medencék használata előtt kérünk, hogy zuhanyozz le! A szaunákban ne zavard hangos beszélgetéssel a többi vendéget, ne zavarjuk meg mások nyugalmát.

Szauna felöntések

Az Oxygen Naphegyen ingyenesen részt tudsz venni a szauna felöntéseken. A szauna felöntésekre kérünk, hogy időben érkezz, ne várakoztassuk meg a vendég társainkat. A felöntések időtartama kb. 7-10 perc. A felöntésekről bármikor kimehetsz, ha úgy érzed, elég volt.

Masszázs és Spa kezelések

A masszázs szobák a földszinten találhatók. A kezelésekre fürdőruhában gyere. Az LPG kezelés, speciális ruhában zajlik, amit itt kapsz a kezeléshez. Bejelentkezni személyesen a recepción tudsz vagy telefonálj. Ha nem tudsz eljönni a lefoglalt kezelésre, kérjük 24 órával előtte mondd le az időpontot! A páros kezelésekre előleget kérünk. A masszázsokat és kezeléseket a webshopunkban online is meg tudod venni.

Távozás

Kérünk, hogy kilépéskor törölköződet és órádat az öltözőkben elhelyezett gyűjtőkosarakba, illetve a recepció melletti gyűjtőládába, a wellness ledobóba dobd be. Kérünk, hogy kilépéskor rendezd számládat a recepción. Kérjük, hogy vedd figyelembe a nyitva tartási időnket és zárásra hagyd el a központot, hogy takarító kollégáink megkezdhessék munkájukat.MEGKÖZELÍTÉS


Autóval

Szolgáltatást igénybe vevő vendégeinknek 4 óra ingyenes parkolást biztosítunk 2 szintes mélygarázsunkban. Kérünk, hogy figyelj a szabályos parkolásra és csak egy helyre állj be.

A parkolójegyedet a recepción tudod érvényesíteni.

Kerékpárral

Ha kerékpárral érkezel, biciklitárolónkban el tudod helyezni biciklidet, kérünk, hogy lakatot tegyél rá.

Tömegközlekedéssel

Buszjáratok: 8, 8E, 110, 112, illetve 178 járatról leszállás a Sánc utcai megállóban. A Hegyalja úton az Erzsébet híd irányában 155 méter megtétele után a zebrán keresztül éred el az épületet.

Villamos: 41, 19, a Várkert Bazári vagy 56, Döbrentei téri megállóban történő leszállást követően a Tabánon keresztül juthatsz el hozzánk.