JÁTSZÓHÁZ &
KORCSOLYAPÁLYA


A gyermekekre is gondolunk

Célunk, hogy az egész család számára lehetővé tegyük a szabadidő hasznos, értelmes, egyben kellemes eltöltését. Gondoltunk a gyermekekre is, szeretnénk, ha a nálunk töltött idő egy családi program is lenne.JÁTSZÓHÁZ

Tágas játszóházainkat (kb. 50 nm) igényesen, barátságosan alakítottuk ki, és különféle készségfejlesztő játékokkal, kiskunyhóval, csúszdával, társasjátékokkal, kiskapuval, babaházzal, terepasztallal, LCD televízióval szereltük fel, hogy gyermeke önfeledten játszhasson. A játszóházban van gyerekek számára elkülönített mellékhelyiség és a pelenkázó helyiség is.

A 1-12 éves gyermekek jöhetnek, és szakképzett óvónők, ill. pedagógusok felügyelnek rájuk.

A játszóház egész területén (így az öltözőben is) étkezni tilos, folyadék behozható. A Központ gyermekfelügyelőjének kéréseit, utasításait minden esetben be kell tartani. A gyermekek számára váltócipőt kérünk, illetve váltócipő helyett zokniban lehetnek. Zokni használata higiéniai okokból kötelező! A HÁZIREND betartása kötelező.

Nyitva tartás:

Hétköznap: 8:00-13:30 és 15:30-19:00

Hétvégén: 8:00-14:00


KORCSOLYAPÁLYA

Az Oxygen Wellness Naphegy épületének tetején található jégpálya egyedülálló panorámával és családias hangulattal várja a korcsolyázni vágyókat! A jégpálya november közepétől március közepéig üzemel rendszerint a Központ tetején.

Remek családi program kicsiknek és nagyoknak! Korcsolyára fel!

Közönség korcsolyázásra az alábbi időpontokban van lehetőség:

– Csütörtök-péntek: 18.00-20.00

– Szombat: 10.00-20.00

– Vasárnap: 10.00-18.00

Napi belépő árak:

14 éves korig 1 300 HUF
14 év felett 1 500 HUF

Korcsolyabérlés: 800 HUF/alkalom

A sátorban büfé is üzemel, melyben forralt bor, üdítők, tea, kávé, ropi, szendvics, grill kolbász kapható. 

Igény esetén kibérelhető teljes jégpályánk 35 000 Ft+áfa/óra áron, céges rendezvényekre, csapatépítő korcsolyázásra is!
Rendezvényszervezéssel, céges jégpálya bérléssel , időpontokkal kapcsolatban keresse Kósa Enikő kolléganőnket a kosa.eniko@oxygenwellness.hu e-mail címen!

A korcsolyapálya kizárólag a pályahasználatot biztosító karszalaggal vehető igénybe. Karszalag nélküli pályahasználat esetén 3000 forint pótdíjat számítunk fel. A korcsolyabérlés fényképes igazolvány leadásához kötött. A pálya állapotától függően, alkalmanként 15 perc karbantartás zajlik.Délelőtti iskolai program, oktatás az I. kerületi gyermekek számára: a Kanadai – Magyar Hokiklub. KMH elérhetősége: Skorpiók XI. program vezetőedzője Dr. Dombauer Péter / 06 70 326 11 79

Korcsolyaoktatás Kicsiknek és Nagyoknak:  Steps On Ice SE

Mobil: +36 30 475 7785

E-mail: info@stepsonice.com

Web: www.stepsonice.com