Családi programok

JÁTSZÓHÁZ &
KORCSOLYAPÁLYAA gyermekekre is gondolunk!

Célunk, hogy az egész család számára lehetővé tegyük a szabadidő hasznos, értelmes, egyben kellemes eltöltését. Gondoltunk a gyermekekre is, szeretnénk, ha a nálunk töltött idő egy élménydús családi program is lenne.
KORCSOLYAPÁLYA

Az Oxygen Wellness Naphegy épületének tetején található jégpálya egyedülálló panorámával és családias hangulattal várja a korcsolyázni vágyókat! A jégpálya november közepétől március közepéig üzemel a Központ tetején.
Remek családi program kicsiknek és nagyoknak! Korcsolyára fel!A pályát hétköznap a kerületi iskolák számára tartjuk fent, illetve délutánonként korcsolya oktatás zajlik.

Közönség korcsolyázásra az alábbi időpontokban van lehetőség:

  • Csütörtök-péntek: 18.00-20.00
  • Szombat: 10.00-20.00
  • Vasárnap: 10.00-18.00

Napi belépő árak:

14 éves korig 1 300 HUF

14 év felett 1 800 HUF

Korcsolyabérlés: 1 000 HUF/alkalom

A sátorban büfé is üzemel, melyben forralt bor, üdítők, tea, kávé, ropi, szendvics kapható. 


Céges korcsolyázás, pályabérlés

Igény esetén kibérelhető teljes jégpályánk 45 000 Ft+áfa/óra áron, céges rendezvényekre, csapatépítő korcsolyázásra is!
Rendezvényszervezéssel, céges jégpálya bérléssel , időpontokkal kapcsolatban keresse Kósa Enikő kolléganőnketkosa.eniko@oxygenwellness.hu vagy az info@oxygenwellness.hu e-mail címen!

A korcsolyapálya kizárólag a pályahasználatot biztosító karszalaggal vehető igénybe. Karszalag nélküli pályahasználat esetén 3000 forint pótdíjat számítunk fel. A korcsolyabérlés fényképes igazolvány leadásához kötött. A pálya állapotától függően, alkalmanként 15 perc karbantartás zajlik.


Oktatás

Délelőtti iskolai program, oktatás az I. kerületi gyermekek számára:

Korcsolyaoktatás Kicsiknek és Nagyoknak:

Steps On Ice SE

Elek Attila Korcsolyaiskola

Mobil: +36 70 672 0787

E-mail: oktatas@stepsonice.com

Web: www.stepsonice.com
JÁTSZÓHÁZA játszóház egész területén (így az öltözőben is) étkezni tilos, folyadék behozható. A Központ gyermekfelügyelőjének kéréseit, utasításait minden esetben be kell tartani. A gyermekek számára váltócipőt kérünk, illetve váltócipő helyett zokniban lehetnek. Zokni használata higiéniai okokból kötelező! A HÁZIREND betartása kötelező.


Tágas játszóházainkat (kb. 50 nm) igényesen, barátságosan alakítottuk ki, és különféle készségfejlesztő játékokkal, kiskunyhóval, csúszdával, társasjátékokkal, kiskapuval, babaházzal, terepasztallal, LCD televízióval szereltük fel, hogy gyermeke önfeledten játszhasson. A játszóházban van gyerekek számára elkülönített mellékhelyiség és a pelenkázó helyiség is.

A 1-12 éves gyermekek jöhetnek, és szakképzett óvónők, ill. pedagógusok felügyelnek rájuk.

Nyitva tartás:

Hétköznap: 8:00-13:30 és 15:30-19:00

Hétvégén: 8:00-14:00