Gyakori kérdések,
hasznos tippek

  • Mit kell magammal hoznom?
  • Hogy működik a parkolás, mi történik megérkezéskor?
  • Hogy kell az órát használni?
  • SZÉP kártyával lehet-e fizetni?
  • Hány éves kortól látogatható a Központ?
  • AYCM kártyával fizethetek-e?
Mit kell magammal hoznom?

Szükséged lesz egy kényelmes, zárt sportcipőre és bármilyen, kényelmes edző ruhára, amiben jól érzed magad. Ha a wellnessbe is szeretnél menni, kérünk, hogy hozz magaddal fürdőruhát és papucsot. Ha a papucsot elfelejtetted, nálunk is tudsz vásárolni vendégpapucsot. Törölközőt, szauna lepedőt, tusfürdőt és hajszárítót mi biztosítunk neked. Az öltözőkben találsz professzionális centrifugákat. A szekrények tágasak, vállfát biztosítunk. Az aulában külön csomagmegőrzőket is találsz. Ha a tetőtéri funkcionális részt is szeretnéd használni, kérjük, hogy hozz magaddal még egy kinti sportcipőt.

Hogy működik a parkolás, mi történik megérkezéskor?

Szolgáltatást igénybe vevő vendégeinknek 4 óra ingyenes parkolást biztosítunk 2 szintes mélygarázsunkban. A parkolójegyedet a recepción tudod érvényesíteni távozáskor. A parkoló területére gázüzemű gépjárművekkel tilos behajtani! Kérjük, hogy parkolj szabályosan, és csak egy parkolóhelyre állj be. Egynél több parkolóhely elfoglalása esetén pótdíjat számolunk fel. Ha motorral vagy kerékpárral érkezel, biciklitárolónkban el tudod helyezni biciklidet, kérünk, hogy motoroddal se foglalj el két helyet. Központunkat tömegközlekedéssel is meg tudod közelíteni busszal. A recepción elkérjük a belépéshez szükséges adataidat, és átadjuk órádat, törölköződet és a jegyedet, ha csoportos órára vagy személyi edzésre szeretnél menni.

Hogy kell az órát használni?

A recepción kapott karórával zárhatod és nyithatod az öltözőszekrények ajtaját. Az öltöző elhagyása előtt győződj meg arról, hogy az öltözőszekrény ajtaját bezártad-e. Amennyiben elfelejtenéd öltözőszekrényed számát, az öltöző falán található leolvasó segítségével ellenőrizheted a számot.
Az órával a fitnesz büfében és a wellness recepción is vásárolhatsz, a fogyasztást pedig kilépéskor rendezheted. Kilépéskor kérjük, az órát a recepció melletti ledobóba dobd be!

SZÉP kártyával lehet-e fizetni?

Az Oxygen Naphegyen elfogadjuk az OTP, az MKB és a K&H Szép kártyákat is, és minden jegy és bérlet fizethető a szabadidő zsebből, valamint büféfogyasztás esetén a vendéglátás zsebet tudjátok használni.

Hány éves kortól látogatható a Központ?

6 éves kortól használhatják a gyermekek a medencét kizárólag szülői felügyelettel és felelősségvállalási nyilatkozattal. 14 éves kor alatt csak szülői felelősségvállalási nyilatkozattal és személyi edzővel lehet igénybe venni a fitnesz szolgáltatásokat.

14 éves kor felett nem szükséges személyi edző jelenléte, csak szülői felelősségvállalási nyilatkozat.

AYCM kártyával fizethetek-e?

A Központban nem tudod felhasználni az AYCM kártyádat.KÉRDÉSED VAN?


Írj nekünk!

Ha személyi edzőt keresel, ha körbevezetést szeretnél kérni, ha az árakról szeretnél érdeklődni, ha nem tudod, hogy milyen mozgásformát válassz vagy egyéb kérdésed van, nyugodtan írj nekünk!

info@oxygenwellness.hu
salesnaphegy@oxygenwellness.hu

HÍRLEVÉL

Iratkozz fel hírlevelünkre, így értesülsz eseményeinkről, ajánlatainkról, híreinkről.