LPG KEZELÉS
Alakformálás &
Cellulitkezelés

Látványos, akár centikben mérhető eredményt eredményez az LPG testkezelés az alakformálásban. Akár már 3 alkalom után is.

LPG kezelés

A cellulit, más néven narancsbőr a bőr rendellenessége, mely esztétikai probléma a nők 90%-át érinti. A helytelen életvitel (mozgásszegény életmód) és a helytelen táplálkozás hatására a kötőszövetekben a zsírsejtek térfogata növekszik, a salakanyagok egyre nehezebben tudnak eltávozni a szervezetből. Ennek hatására a bőr megváltozik, súlyosabb esetben hideg tapintásúvá válik.

Az LPG gép speciális kezelőfej computere igazodik a kötőszövet mélységéhez, a masszőr pedig beállítja a kezelési erősséget a bőr adottságaihoz. A gép egyszerre két műveletet végez: a kezelőfejen lévő két elektromosan hajtott görgő finoman masszírozza a bőrfelületet, közben a vákuumos pumpa beszívja, majd elengedi a bőrszövetet.

Az LPG technológia segítségével olyan fájdalommentes kezelésben részesülhet, melynek során a kezelés erejét a masszőr együttesen a paciens bőrének állapota, illetve aznapi tűrőképessége figyelembevételével állapítja meg. A testkezeléshez speciális vékony overált, bodyt viselnek a vendégek, amely biztosítja a görgők egyenletes haladását és higiénikussá, diszkrétté teszik a kezelést.


A kezelés sikerének növelése érdekében javasoljuk

  • a méregtelenítést – infraszauna használatával – amely a kezelés előtt fellazítja a kötőszövetet
  • a nyirok-és vérkeringés serkentése miatt min. hetente kétszer, bizonyos esetekben háromszor ajánlatos elvégezni a kezelést
  • a kezeléseket folyamatosan kell végezni, 3 napnál hosszabb kihagyás nélkül, min.12 alkalommal
  • a kellő folyadékbevitelről, a szervezet „mosásáról” gondoskodni kell (napi 2-2,5 liter, főleg szénsavmentes ásványvíz fogyasztásával)
  • a kúra alatt alkohol fogyasztása nem ajánlott, annak szénhidrát tartalma és toxikus hatása miatt
  • fokozottan ügyeljen az egészséges táplálkozásra (tanácsadással segítünk!)
  • lehetőség szerint enyhe testmozgással egészítse ki kúrát


A kezelési idő 35 perc, melyet egy felmérés előz meg. A kezelés teljes időtartama 50 perc.

Próbálja ki most! Telefonáljon!

Időpontfoglalás a recepción személyesen vagy az alábbi telefonszámokon: (06 -1) 799-0404, 06-20-393-4219


Megnézem az árlistát