Mi a célod?

Azért sportolj, hogy jól érezd magad, növekedjen a mindennapi vitalitásod, kiegyensúlyozott légy. Legyen a célod az izomfejlesztés, állóképesség növelés, fogyás vagy bármi más, mi, edzőink és tökéletesen felszerelt gépparkunk, komplex szolgáltatásaink mindenben a segítségedre lesznek.

Mit kínálunk?

Személyi edzés, állapotfelmérés, dietetikai tanácsadás

Közel 70 db tökéletes ergonómiájú Technogym és Life Fitness cardio, és erőfejlesztő gép, keretek, hagyományos és a legmodernebb eszközök (BOSU, TRX, kettlebell, medicinlabdák,  stb.), az egyedülálló Technogym OMNIA funkcionális állvány és egy csodálatos panorámával rendelkező kültéri sportterasz állnak rendelkezésedre, hogy a leghatékonyabban el tudd érni célodat és élvezd a sportolást. Az egészség nagy kincs, vigyázz hát rá! Mi veled leszünk.Személyi edzés

Személyi edzőink magasan képzett szakemberek, illetve gyógytornász-személyi edzők, akik segítik a vendégek által kitűzött célt hatékonyan és biztonságosan elérni. Személyi edzés keretén belül az általad választott személyi edző az edzés során csak Rád figyel.
Edzőinket megtekintheted honlapunkon, továbbá érdeklődj ügyfélkapcsolati kollégáinknál.

Edzőink


Kinek ajánljuk?

Személyi edző segítségének igénybevételét ajánljuk mindazoknak, akik nem rendelkeznek megfelelő gyakorlattal és a konditermi gépek használatának az ismeretével. Javasoljuk a személyi edzést kezdőknek, vagy olyanoknak is, akik eddig edzettek, de nem értek el eredményt, akik fogyni, erősödni vagy formásodni szeretnének. Különösen javasoljuk azoknak is, akiknek valamilyen mozgásszervi problémájuk van, egy sportsérülés után rehabilitációból térnek vissza edzeni vagy esetleg a személyi edző segítségével szeretnék végezni a rehabilitációt.


Állapotfelmérés

Az általad választott személyi edző a reális célok meghatározása után először felméri céljáidat, edzettségi- és egészségügyi állapotodat. Az állapotfelméréshez javasoljuk, hogy vedd igénybe testösszetétel-mérőnket képzett edzőnk segítségével. Az edző a felmérést követően az eredmények kiértékelése után elkészíti Neked személyre szabott edzéstervedet, továbbiakban pedig levezeti edzéseidet, kizárólag Rád figyelve.

Testösszetétel mérés

Dietetikai tanácsadás

A dietetikai tanácsadás során lehetőség van egy személyre táplálkozási terv kialakítására, mely megfelel a páciens adottságainak, lehetőségeinek, céljainak. Amennyiben követed a szervezetednek megfelelő étkezési és életmód programot helyreáll tested belső egyensúlyi állapota, megelőzhetővé válnak egyes betegségek, valamint erősödik az immunrendszered, túljuthatsz esetleges hangulat-ingadozásokon, depresszión, optimálissá válik sejtjeidben működő energiaszinted, növekszik az erő és állóképességed és mindennapi vitalitásod, nem utolsó sorban pedig könnyedén megtarthatod, vagy visszanyerheted optimális testtömegedet is.


Mit kínálunk?

Kardió és funkcionális részleg

Kardió részlegünket a legmodernebb kardió gépek mellett a terem varázslatos panorámája teszi egyedülállóvá. Mozgás közben a Budai Vár és a Duna látképe tárul elénk, miközben “lábunk alatt” a Tabán nyüzsgő világa éli mindennapjait. Az edzés alatti interaktív szórakozást a kardio gépeinkhez tartozó internet-hozzáférés, 50 TV csatorna, iPhone/iPod vagy USB kulcs csatlakoztatásban rejlő lehetőségek teszik teljessé. Így edzés közben sem maradsz le kedvenc műsorodról vagy a legfrissebb hírekről.


Oxygen Naphegy

Mi a cardio mozgás?

CARDIO GÉPEINK

A cardio mozgásfajták az izomtömeg növelése helyett az egyenletes zsírégetést eredményezik. A kardio edzés lényege, hogy aerob mozgást végzünk, amely felgyorsítja a vérkeringést, megemelve a pulzusszámot. Nem mindegy azonban, hogy milyen intervallumot érünk el egy-egy mozgásfajtával. Kardió részlegünkön a legmodernebb Technogym futópadok, evezők, és sokféle kijelzős kardió gép segítségével mérheted az edzés paramétereit.

Nézd meg!

Oxygen Naphegy

Mi a funkcionális edzés?

FUNKCIONÁLIS RÉSZLEG

Az Oxygen Naphegy funkcionális részlegén a legmodernebb Technogym OMNIA állvány, Skill Mill és az Arke funkcionális eszközcsalád segíti az edzés hatékonyságát. A funkcionális edzés lényege, hogy a testet egészként kezeli. A legtöbb gyakorlat nem külön izomcsoportra helyezi a hangsúlyt, hanem összetettebb gyakorlatokkal mozgatjuk meg az egész testet, különös tekintettel a törzs izmaira. Alapját a természetes mozgások adják, mint például a guggolások, toló- és húzógyakorlatok. Erősítő hatásán kívül, különösen igénybe veszi a keringési rendszert, így állóképességünket is remekül fejleszti. Kipróbálod?

Nézd meg!


Tudod mi a célod?

PULZUSKONTROLLÁLT EDZÉS

Kardio edzéshez térítésmentesen igényelhetsz a recepción Polar pulzusmérő órát és mellkaspántot, amely az aktuális állapotodnak megfelelően megmondja, milyen intenzitással kell dolgoznod, hogy edzésed hatékony és biztonságos legyen. A cardio gépek érzékelik a pántot és a kijelzőn megjelennek az adatok.

Szeretnék eljönni hozzátok!


Célom a fogyás

Ajánljuk neked a cardio mozgásfajtákat pulzuskontrollal, a csoportos óráinkat, úszást, szaunázást és dietetikusi tanácsadást és alakformáló masszázsfajtáinkat. Konzultálj kollégáinkkal!


Célom az izomfejlesztés

Ajánljuk neked az erősítő típusú órákat, személyi edzést, erősítő gépek használatát, és a funkcionális edzést. Konzultálj kollégáinkkal!


Célom a rehabilitáció

Sportsérülés után körültekintően kell edzened. Ajánljuk neked a személyi edzést, gyógytornát, stretchinget, úszást. Konzultálj kollégáinkkal!