Kardió, erősítő, funkcionális, erőnléti edzések

FITNESS


KARDIÓ EDZÉSEK

Kardió tréningnek nevezhetünk minden olyan edzésmódszert, amely a szív- és vérkeringési rendszer, a légzőrendszer kapacitásának, terhelhetőségének fejlesztését szolgálja. Az Oxygen Naphegyen számtalan futópad, elliptikus tréner, kerékpár, lépcsőző- és evezőgép áll vendégeink részére.ERŐSÍTŐ EDZÉSEK

Ha a kondíció javítása, izomtömeg-növelés, alakformálás, a látványos izomzat kialakítása a célod, akkor nálunk ehhez az edzésformához is mindent megtalálsz: különböző súlyok, erősítő gépek, állványok, eszközök, szakértő edzők és táplálkozási tanácsadó.FUNKCIONÁLIS EDZÉSEK

A funkcionális edzés lényege, hogy az egyes izomcsoportokat nem külön-külön, hanem egy egységes egészként eddzük, összetett gyakorlatokat végzünk. Az Oxygenben külön funkcionális részleget alakítottunk ki vendégeink számára.ERŐNLÉTI EDZÉSEK

A rendszeres erőnléti edzéssel egy általános, jó erőnléti állapotot lehet elérni. A sportágspecifikusan és személyre szabottan kialakított erőnléti edzéstervek pedig a sportolókat segítik hozzá a jobb teljesítményhez. Keresd erőnléti edzőinket!FITNESZ RÉSZLEG

Azért sportolj, hogy jól érezd magad, növekedjen a mindennapi vitalitásod, kiegyensúlyozott légy. Legyen a célod az izomfejlesztés, állóképesség növelés, fogyás vagy bármi más, mi, edzőink és tökéletesen felszerelt gépparkunk, komplex szolgáltatásaink mindenben a segítségedre lesznek.


Kardió részlegünket a legmodernebb kardió gépek mellett a terem varázslatos panorámája teszi egyedülállóvá. Mozgás közben a Budai Vár és a Duna látképe tárul elénk, miközben “lábunk alatt” a Tabán nyüzsgő világa éli mindennapjait. Az edzés alatti interaktív szórakozást a kardio gépeinkhez tartozó internet-hozzáférés, 50 TV csatorna, iPhone/iPod vagy USB kulcs csatlakoztatásban rejlő lehetőségek teszik teljessé. Így edzés közben sem maradsz le kedvenc műsorodról vagy a legfrissebb hírekről.PULZUSKONTROLLÁLT EDZÉS

Kardio edzéshez térítésmentesen igényelhetsz a recepción Polar pulzusmérő órát, amely az aktuális állapotodnak megfelelően megmondja, milyen intenzitással kell dolgoznod, hogy edzésed hatékony és biztonságos legyen. A pulzuskontrollált edzés lényege a megfelelő zónában való edzés.

Fitness büfé

Edzés előtt, után, közben, ha megéheztél, speciális minőségi termékekkel, étrend kiegészítőkkel, paleo süteményekkel, protein szelettel, shake-ekkel és egészséges italokkal, finom kávéval várunk az első emeleti fitness bárban.

Kardió géppark

KARDIÓ EDZÉSEKA fitnesz részlegünkön található az erősítő rész, több mint 20 különféle LifeFitness és Technogym erőfejlesztő géppel, tornyokkal, padokkal, Hammer Strenght állvánnyal és szabad súlyokkal. Különféle eszközök, medicinlabdák, gumikötél, kettlebell, stb. is a vendégeink rendelkezésére állnak.


Mire figyeljünk az erősítő edzéseknél?

Az edzéseket ajánlott személyi edzővel vagy felügyeletével végezni, hiszen bármikor segítségre lehet szükségünk a gyakorlatok pontos és helyes elvégzésében. Nagyon fontos edzés előtt a bemelegítés és a nyújtás is.

Weider fehérje

A fitnesz büfében különféle turmixokat, egészséges szeleteket vásárolhatsz. Megtalálod a Weider kiváló minőségű termékeit is. A fehérje készítmények nagyban hozzájárulnak a hatékony testépítéshez.

Atlétáknak, élsportolóknak ajánljuk a Technogym Skill Line gépcsaládját. SkillRun, SkillMill, SkillBike nálunk mind megtalálható. A SkillRUN-nal a vendégek az egyedülálló Multidrive Technológiának köszönhetően a kardió és erőnléti edzéseket egyetlen megoldásban tudják kombinálni.

A KINESIS fal egy speciális eszközrendszer, amely négy különböző elemből áll. Ezeken a csigák különböző pontokon vannak elhelyezve, úgy, hogy lefedik az egész mozgásteret. A két-két csiga között kábeles rendszerrel szabadon mozoghatunk, és elvégezhető mindenféle gyakorlat.Konditermi, erősítő részleg

ERŐSÍTŐ, SÚLYZÓS EDZÉSEKAz Oxygen Naphegy funkcionális részlegén a legmodernebb Technogym OMNIA állvány, SKILL MILL, SKILL RUN és az Arke funkcionális eszközcsalád segíti az edzés hatékonyságát.

A tetőteraszon kialakítottunk egy egyedülálló funkcionális roof top teraszt is, csodálatos panorámával.

A funkcionális edzés lényege, hogy a testet egészként kezeli. A legtöbb gyakorlat nem külön izomcsoportra helyezi a hangsúlyt, hanem összetettebb gyakorlatokkal mozgatjuk meg az egész testet, különös tekintettel a törzs izmaira. Alapját a természetes mozgások adják, mint például a guggolások, toló- és húzógyakorlatok. Erősítő hatásán kívül, különösen igénybe veszi a keringési rendszert, így állóképességünket is remekül fejleszti. Kipróbálod?
FUNKCIONÁLIS EDZÉS