FITBOX Krizsa Tímeával

2019-05-17by Oxygen
fitbox-krizsa-timi-fb.png

Új óratípussal várunk benneteket: FITBOX!

Egy igazán “ütős” órával vár Krizsa Timi hétfő délutánonként 6-kor. A Fitbox óra egy különösen intenzív cardio edzés, amely az aerobik és a kick box elemeit ötvözi a kalóriaégetés maximalizálása érdekében. Gyere, és találd meg a legjobb módszert ha szeretnéd kiadni magadból a nap végén összegyűlt stresszt és energiát!

Órarend

 

Timi személyi edző, “bringás” és csoportos aerobik oktató is egyben.

Így ír magáról:

“Az egészséges életmód és a rendszeres sport már nagyon hamar a mindennapjaim szerves részévé vált, és annyira magával ragadt, hogy azóta is folyamatosan az életem részét képezi. A mozgás a lételemem. A csoportos órákkal és az edzőterem hangulatával a gimnáziumi évek alatt ismerkedtem meg olyannyira, hogy az akkori edzőm segítségével több fitneszversenyen is elindultam, és a 2003-ban megrendezett Országos Magyar Bajnokságot a kategóriámban megnyertem. Az Egyetem elvégzése után négy évig Angliában éltem, ahol több edzői végzettséget sikerült megszereznem.
A jókedv és a pörgés nálam garantált! Számomra rendkívül fontos, hogy az óráimon mindenki a legjobb hangulatban, megújult energiával és fitten távozzon, ezért mindenkit bátorítok, hogy jöjjön és tartsuk együtt karban az egészségünket és a testünket. A lehetetlen nem létezik, sohasem késő elkezdeni! Éljünk boldogabb és teljesebb életet a sport segítségével. Várlak szeretettel és támogatlak utadon, hogy együtt elérjük a célodat!”