fbpx
Pezsdítő szépségápolás tél végén

Dátum

Már alig várjuk, hogy vége legyen a télnek. Elfáradtunk ebben a sötét évszakban. Azt érezzük, hogy elég, már jöjjön a fény, a napsütés, jöjjenek a friss zöldségek, gyümölcsök, jöjjön az élet.

Ahogy a hangulatunk, úgy a bőrünk is elfáradt. Ezért itt februárban kicsit még megpezsdíthetjük a bőrünket egy kis tűzzel, azzal a tűzzel, ami most nincs már meg bennünk és nincs kint sem.

Vérpezsdítő, elementáris szépségápolás hat lépésben így tél végén:

  1. Bő meleg vízzel most meg az arcod. Töröld meg.
  2. Aromazen Flora arcpermetet (link: https://adriennefellerwebshop.hu/arcpermet-flora) permetezz rá. Így a bőröd kap egy jó kontraszt, amitől a bőrben pezsdül a vér, így hatékonyabban fogja magába fogadni a hatóanyagokat.
  3. Pár csepp Ignisia arcolajat (link: https://adriennefellerwebshop.hu/arcolaj-3) tegyél a tenyeredbe, majd oszlasd el a két kezedben és masszírozd át a bőröd.  Feller Adrienne youtoube csatornáján (link: https://www.youtube.com/watch?v=WY6frlC-aA0) megnézheted az arcmasszázst, amit érdemes minden nap elvégezni. Az olaj hatására fokozódik a sejtek közötti kommunikáció, anyagcsere, így a bőröd vitalitása, feszessége látványosan nő.
  4. Rose de Luxe hidratáló krémmel (link: https://adriennefellerwebshop.hu/hidratalokrem-2) folytasd a masszázst mindaddig, míg a bőr mindent magába nem fogad.
  5. Most pedig igyál meg egy finom herba teát, például a Panarom Zen teáját (link: https://panarom.hu/zen-teakeverek-illoolajjal), hogy jól induljon a nap a testedben is.
  6. Indulás előtt egy csepp Fény esszenciát (link: https://adriennefellerwebshop.hu/feny-esszencia)cseppents a tenyeredbe, mélyen lélegezd be többször és mondd ki: magamba fogadom a békét, szeretem magam, erős és bátor vagyok.

További
cikkek

en_USEnglish