Massage & treatments, Spa programs


Massage webshop

Sport massage

A legnépszerűbb masszázsfajta. A javarészt nyújtó és ütő mozdulatokra épülő kezelés során az izmok a lehető legjobb kondícióba kerülnek, a sérülés lehetősége pedig minimálisra csökken. Nyugtató hatású, csökkenti az izomgörcsöket, lazítja a merev, letapadt izmokat, így azok terhelhetőbbé és kevésbé sérülékennyé válnak. A sportmasszázs kiüríti a feszes izmokból az ott felhalmozódó méreganyagokat (pl. tejsav), sérülés esetén gyorsítja a gyógyulást, mozgásszegény életmódot folytatóknál pedig fellazítja a letapadt izmokat. Fizikális teljesítmények előtt és után is javallt.

A kezelés időtartama: 25/50/80 perc.

Body Shaping (Cellulite) Massage

Activates blood and lymph metabolism, enlarges the capillary under the skin and accelerates the elimination of harmful toxic materials. Primarily, it has asthetical effects, basically regarding cellulite. Regular treatments is suggested.

It takes 50/80 minutes.

Relax/Vitalizing massage

Relax: Gyengéd, lassú mozdulatokkal végzett, kikapcsolódást elősegítő, akupresszúrás pontokat stimuláló masszázskombináció az egész vagy a fél testre kiterjedően. Kiváló stresszoldó hatásának köszönhetően javítja szervezetünk állóképességét.

Vitalizáló: Orvosi diagnózis alapján svéd masszázsfogásokkal végzett speciális masszázs.

Duration: optional 25/50/80 minutes

Prenatal massage

This is based on smooth, stroking movements and helps to ease pain of the back and the waist. It loosens stiff muscels, makes the connective tissue more flexible which help tp prevent stretch marks.

Duration: optional 25/50 minutes.

Reflexology or zone therapy

Reflexology, also known as zone therapy or acupressure. Reflexology uses pressure to activate points and organs throughout the body to relieve pain, stimulate circulation, and bring balance to the bodily systems.  The reflex zone therapy stimulates blood and lymph metabolism, improves the immune system and helps to fight physical and mental stress.  Reflexology is said to stimulate individual organs and bodily symptoms, remove blockages, and reverse disease.

It takes optional 25/50 or 80 minutes.

Honey massage

Honey massage counts as natural medicine for detoxing. Honey massages are connective tissue and fasciae treatments. The massage is applied with the help of plucking and drawing techniques. Plucking and drawing promotes the blood circulation. Also, dead skin cells come of. The whole organism gets detoxified and strengthened and it is also said that energy blockades dissolve. Cellulites on thighs can be effectively treated with honey.

The treatment is optional 25/50 minutes.

Chocolate massage

Élénkíti az érzékeket, feloldja a stresszt, és általánosan jó közérzetet biztosít, mivel serkenti az endorfin termelődését. A kakaóvaj a benne lévő értékes vitaminoknak és ásványi anyagoknak köszönhetően puhítja, tonizálja, hidratálja a bőrt, és hatékonyan késlelteti az öregedést.

A kezelés időtartama 25/50 perc.

Bambusz masszázs

Egy bambuszrúddal végzett masszázs energiabombaként hat a testre és mentálisan is frissít. Vérkeringést és anyagcserét, valamint a nyirokrendszer működését is nagy hatékonysággal élénkíti. Az izmokban lévő feszültséget és fájdalmat oldja és erősíti a kötőszövetet.

Páros masszázs

Kiváló közös program a páros avagy szinkronmasszázs, ahol a párok külön kezelőágyakon, de közel egymáshoz élvezhetik a szinkron masszírozás élményét. A kezelés alatt a két masszőr az egész test aromaolajjal átmasszírozza.  A masszázs vitalizáló, stresszoldó hatású, kellemes közérzetet biztosít.

A kezelés időtartama 50 perc.

A kezelés más wellness-szolgáltatást nem tartalmaz!

Frissítő talpmasszázs

A talpon a megfelelő zónák masszírozása növeli a hozzárendelt szervek vérbőségét, ezzel mozgósítja a szervezet öngyógyító hatását. 

A kezelés időtartama: 25 perc.

Oxygen Relax Csomag

A program tartalmaz egy 50 perces választható masszázst, valamint a fitnesz és wellness szolgáltatások korlátlan használatát is 1 fő részére.

Oxygen Fresh Csomag

A spa kezelés része egy választható 25 perces frissítő, élénkítő masszázs, valamint a fitnesz és wellness szolgáltatások korlátlan használata 1 fő részére.

Spa kezelések (Masszázs + Fürdő + Wellness + Fitnesz)

Csokoládé SPA

2 fő részére biztosít 50 perces csokoládékrémes vagy olajos masszázst valamint 40 perces pihentető fürdőzést. A további kényeztetésről csokoládé fagylalt vagy csokis sütemény, pezsgő vagy alkoholmentes koktél gondoskodik. A program keretében fitnesz és wellness szolgáltatásainkat korlátlanul vehetik igénybe.

Oxygen SPA

E kombinált spa kezelés 2 fő részére kínál egy szabadon választható 50 perces illóolajos vagy aromás masszázst, valamint 40 perces pihentető fürdőzést. A romantikus hangulatot gyümölcstál és jégbe hűtött pezsgő vagy alkoholmentes koktél fokozza. A program keretében fitnesz és wellness szolgáltatásainkat korlátlanul vehetik igénybe.

Kleopátra SPA

2 fő részére nyújt lehetőséget egy 90 perces spa kezelésre, amely tartalmaz egy 50 perces mézes masszázst, valamint egy 40 perces pihentető mézes-tejes fürdőzést. A teljes ellazulást pezsgő vagy alkoholmentes Pina Colada koktél és gyümölcstál segíti elő. A szolgáltatás 2 fő részére szóló fitnesz és wellness használattal egészül ki.

Kókuszos SPA

2 fő részére nyújt lehetőséget egy 90 perces spa kezelésre, amely tartalmaz egy 50 perces kókuszos krémes masszázst, valamint egy 40 perces pihentető aromás fürdőzést. Kókuszos alkoholos vagy alkoholmentes koktélt és kókuszos pohárkrémet szolgálunk fel. A szolgáltatás 2 fő részére szóló fitnesz és wellness használattal egészül ki.

Hungaricum Spa

90 perces pihentető kikapcsolódás 2 fő részére, mely tartalmaz egy 50 perces illóolajos vagy aroma krémes (választható: pándi meggyes vagy tokaji aszús) páros masszázst, valamint egy 40 perces pihentető fürdőzést.

A további kényeztetést szolgálja az alábbi bekészítés:  hideg túrógombóc mandulás krémmorzsába forgatva, pálinkas barackraguval leöntve, valamint pezsgő.

Energetizáló, vitalizáló peelingek

Csokoládés peeling

Élénkíti az érzékeket, feloldja a stresszt, és általánosan jó közérzetet biztosít, mivel serkenti az endorfin termelődését. A kakaóvaj a benne lévő értékes vitaminoknak és ásványi anyagoknak köszönhetően puhítja, tonizálja, hidratálja a bőrt, és hatékonyan késlelteti az öregedést.

A kezelés időtartama: 50 vagy 80 perc.


Tengeri sós – lime-os peeling

A tengeri só segít helyreállítani a bőr természetes pH értékét, így száraz bőrnél lezárja a pórusokat, nem engedi kipárologni a nedvességet a bőrből, míg a zsíros bőrnél pedig kiegyenlítő, harmonizáló hatása révén visszafogja a fagyú mirigyek túlzott működését. A jódozott tengeri sós bedörzsölés elősegíti a lime-ban lévő C- vitamin könnyű felszívódását, így a bőrfeszesítő emulzióval végzett masszázs sokkal intenzívebben fejti ki hatását.

A kezelés időtartama: 50 vagy 80 perc.


Nádcukros, forró olajos peeling

A barnacukorral történő testradírozás ad teret az új és üde bőrnek. A felső hámréteg eltávolítása, és egy rövid tusolás után e kezelés legélvezetesebb része következik, a forró olajos masszázs. Ez hidratálja a kezelt bőrfelületet és ellazítja testünket, lelkünket.

A kezelés időtartama 75 perc.Időpontfoglalás a recepción személyesen vagy az alábbi telefonszámokon: (06 -1) 799-0404, 06-20-393-4219.

Foglalási feltételek

A páros kezelések díját a foglalt időpont előtt minimum 48 órával szükséges befizetni! Ha a befizetés nem történik meg, a foglalás érvényét veszti! Ez az ajándékutalvánnyal történő fizetésre is vonatkozik. 24 órán belüli lemondás esetén lemondási díj kerül felszámításra, amelynek összege 8000 forint.


Megvásárolom ONLINE