6. Tao Yin jóga workshop – március 2.

2019-02-23by Oxygen
yjnjoga-ws-rajcsanyi-0302-fb.png

6. és egyben utolsó alkalommal rendezzük meg Taoista Yin jóga workshopunkat március 2-án, szombaton, 17.00 órától Rajcsányi Évivel az Oxygen Naphegy aerobik termében.

Az eseményt az AdeZ támogatja. Az AdeZ egy új, rendkívüli finom, 100 százalékban növényi alapú italcsalád, kapható a büfében! Az AdeZ italok hozzáadott cukor nélküli, magvakból készült italok – szója, mandula, kókusz, rizs és zab – krémes, finom ízvilággal, vitaminokkal és/vagy ásványi anyagokkal.

A 120 perces workshopon ászánákkal Meridián – családokkal gyakorlunk, melyeket a megszokottnál hosszabban tartunk ki, így az intenzív izommunka mellett megtapasztaljuk, hogy a meridiánok miként működnek.

A férőhelyek korlátozottak, ezért a részvétel regisztrációhoz kötött! Kérjük, hogy részvételi szándékodat a kosa.eniko@oxygenwellness.hu e-mail címen jelezd. Már csak egy hely van, siess a jelentkezéssel! 🙂

A részvétel napijeggyel vagy érvényes bérlettel lehetséges (délelőtti bérlettel rendelkező vendégeink is részt vehetnek az órán).

Várunk szeretettel!