Ajándékozz idén karácsonykor időt szeretteidnek! - oxygenwellness.hu

pexels-nicole-michalou-5774928-1-min.jpg
Az elmúlt két évben megtanultuk, hogy a szeretteinkre és a saját testi-lelki egészségünkre fordított idő a legértékesebb ajándék, amivel rendelkezhetünk. Hogy a befelé fordulás és a nyugalom néha többet ér, mint a legdrágább tárgyi ajándék vagy egzotikus utazás.
 
Hunyd le a szemed és képzeld el, hogy idén karácsonykor valami olyan dolgot tudsz adni szeretteidnek, amire valóban szükségük van. Ha az év végi rohanás, ajándék keresgélés, a tökéletes ünnepi menü összeállítása közben te lehetsz az, aki a felüdülés és a relaxáció élményével tud kedveskedni azoknak, akik igazán megérdemlik.

 

Felüdülés kívül-belül a budai hegyek lankáin
Az Oxygen Wellness Naphegy a budai zöldövezet legszebb részén, a Tabán tetején fekszik (valahogy beleírni, hogy kilátással a budai várra). Az exkluzív fitness&wellness komplexum igazi különlegesség a fővárosban, hiszen a gyönyörű természeti környezetnek, a modern enteriőrnek, az egyedülálló medence- és szaunavilágnak, valamint a szakképzett trénereknek és a legkorszerűbb fitnesz gépeknek köszönhetően igazi felüdülést nyújtó programokban lehet részed nálunk.

 

Kedvezményes Oxygen Naphegy csomagok
A karácsonyi ragyogás pedig mitől is lehetne teljesebb, mint a testi-lelki felüdüléstől? Az Oxygen Naphegynél különleges ünnepi csomagokkal kedveskedünk mindazoknak, akik idén a relaxáció élményével szeretnének mosolyt csalni szeretteik arcára a karácsonyfa alatt. 

 

Az ajánlatokat úgy alakítottuk ki, hogy személyre szabottan lehessen válogatni az ajándékozott életstílusához és igényeihez illeszkedően, azonban ami közös bennük az az, hogy mindegyiknek célja a relaxáció és a revitalizáció harmóniájának megtalálása.

 

Ha szeretnél többet megtudni arról, melyik lenne a szeretteidnek megfelelő választás, akkor látogass el a WEBSHOPUNKBA!