Terra Restaurant - oxygenwellness.hu

200934676-2897697527114824-6044426221816422854-n.jpg

A Tabán szívében elterülő terra Restaurant egyedi földrajzi adottságainak köszönhetően csodás panorámával, csendes, zöld környezetben várja vendégeit. Az étterem nem csupán az Oxygen Naphegy részeként csatlakozik az épülethez, hanem nevének elemi jelentésében is. A terra, mint föld, szintén a természethez való visszatérést tükrözi, mely az étterem belső kialakításánál is visszaköszön: a színek és az anyagok harmóniájában, illetve a fő belsőépítészeti elemeiben, amelyek fellelhetőek a természetben.

Gianni Annoni eddigi munkáitól eltérően egy teljesen új világba kóstol bele: a legjobbat megalkotni a magyar konyha tradicionális és modern ételeiből, amelyet Haraszti Zsolt séf valósít meg.

Gianni és Zsolti barátsága egy új kaland kezdetét jelentette. Gianni vendéglátóipari tapasztalatából és Zsolti gasztronómiai tudásából született meg a terra.

Az étterem koncepciója a természethez való közelség és hűség, melyet mind az étterem, mind az ételek tükröznek. Ennek alapja a kiváló alapanyagok használata, melyeket Zsolti és Gianni a hazai kistermelőknél tett gasztrotúráik során választottak ki.

A terra egyesíti Gianni szenvedélyét, és Zsolti elhivatottságát. Mindketten a minőségre és magas színvonalra törekszenek, miközben mérhetetlen szeretettel végzik munkájukat.