Számunkra a Ti biztonságotok a legfontosabb! - oxygenwellness.hu

img-6467-1280x1709.jpg

Már nagyon készülünk a nyitásra és ehhez most az is hozzátartozik, hogy extra fertőtlenítést végezzünk az Oxygen Naphegy TELJES területén.

A tegnapi nap folyamán az Immuntec csapata egy hosszú távú antimikrobiális felületvédő fertőtlenítést végzett nálunk. Ennek köszönhetően a felületeken, amelyeken elvégezték a kezelést (kilincsek, ajtók, fitness terem, wellness részleg, játszóház stb.) 1 évig ellenállást biztosít a baktériumokkal, gombákkal és vírusokkal szemben.

Mi is az Immuntech antimikrobiális felületvédelem?

Az IMMUNETEC AFV ezüstion-technológián alapuló, gyorsan száradó, súrolásálló, univerzális fertőtlenítő bevonat, amely hosszú távú (1 év) ellenállást biztosít a baktériumokkal, gombákkal és vírusokkal szemben.

A termékekbe integrált ezüstadalék akkor igazán hatásos, ha ionizációra van késztetve. Az ezüstadalékban a légnedvesség ioncserét idéz elő, így ezüstionok képződnek, amelyek a bevonat felszínén koncentrálódnak, de csak akkor lépnek reakcióba, ha mikrobával találkoznak. A kontaktust követően az ezüstionok megakadályozzák a baktériumok DNS reprodukcióját, így azok nem tudnak szaporodni és mutálódni sem. A reakcióba lépett ezüstionok helyére mindig újak lépnek, tehát minél magasabb a páratartalom, annál több ezüstion képződik. Az ezüstionok által védett felületek nagy hatásfokkal biztosítják a mikrobák szaporodásgátlását a termék szavatossági ideje alatt (1 év).

Hamarosan pedig megosztjuk a Veletek a nyitással és az óvintézkedéseinkkel kapcsolatos összes tudnivalót!