Újra indulnak a csoportos órák! - oxygenwellness.hu

Csoportos-órák-újra_webre.jpg

Kedves Vendégeink!

Ha már jártatok nálunk az újranyitás óta, megtapasztalhattátok, hogy maximálisan odafigyelünk rátok és mindent megteszünk egészségetek megóvása érdekében.

Örömmel tudatjuk veletek, hogy jövő hétfőtől (05.18.) egy ideiglenes órarenddel, limitált számú órával visszaállítjuk a csoportos óráinkat, illetve a masszázs szolgáltatást, amik látogatását szintén előírásokhoz kötjük.

Ami fontos, hogy időben érkezzetek és jelentkezzetek be az órára a recepción. A kapott óra jegyet vigyétek magatokkal a teremhez, mert a belépés az órára csak annak garantált aki a recepción kapott foglalási cetlit leadja az oktatónak. A létszám 8 főben lesz maximalizálva mind az aerobic, mind a spinning órákon. Igyekeztünk minél színesebb órarendet összeállítani, hogy mindenki megtalálja kedvenc oktatóját és óratípusát.

A vendégszám növekedésével igyekszünk visszaállni majd a korábban megszokott teljes órarendhez és óratípusokhoz.

Lehetőség szerint az órák akár a teraszon is megtarthatóak lesznek az időjárástól függően, ezért figyeljétek az órarendet a honlapunkon.

https://oxygenwellness.hu/orarend

Masszázs tekintetében azt kérnénk, hogy a szolgáltatás igénybe vétele előtt zuhanyozzatok le. Mi továbbra is fokozottan figyelünk a fertőtlenítésre, a higiéniára. Egyelőre csak az egyéni masszázsokkal indulunk a páros- és spa kezelésekre még nincs lehetőség időpontot foglalni. Időpont foglalás továbbra is személyesen a recepción vagy telefonon lehetséges.

Várunk mindenkit szeretettel!