Koronavírus tájékoztató - oxygenwellness.hu

kozlemeny_koronavirus.png

Tájékoztatás az Oxygen Wellness Naphegy Koronavírus miatti megelőző intézkedéseiről

Kedves Vendégeink!

Felelős vállalatként munkatársaink és vendégeink egészségének védelmét kiemelten fontosnak tartjuk. Tekintettel arra, hogy 2020. március 4-én igazoltan Magyarországon is megjelent az új KORONAVÍRUS, az Oxygen Wellness Naphegy az alábbiakról szeretné tájékoztatni Vendégeit:

  1. Ha megbetegedésre utaló tünetek bármelyikét tapasztalják magukon (száraz köhögés, láz, légszomj), a saját és mások egészsége érdekében maradjanak otthon, a fitnesz-wellness központ szolgáltatásait ne vegyék igénybe.
  2. Ha az elmúlt 14 napban az új koronavírus járvány közösségi terjedésének helyén jártak vagy olyan személyekkel kerültek kapcsolatba, akik ilyen helyen jártak, kerüljék a többi emberrel való érintkezést és maradjanak otthon.
  3. Tekintettel a koronavírus terjedésére, szeretnénk felhívni a munkatársak, látogatók és Vendégeink figyelmét a higiéniai előírások fokozott betartására (tüsszentés, rendszeres kézmosás, zsebkendő használat)!
  4. A terem tisztaságáról és fertőtlenítéséről kollégáink is naponta többször gondoskodnak. Az épületben megtalálhatók a nyomógomb nélküli Germstar kézfertőtlenítő készülékek, illetve folyékony szappanadagolókba is kihelyeztünk fertőtlenítő hatású folyékony szappant.
  5. Kérjük vendégeinket, hogy a kihelyezett Tege-sol fertőtlenítő szereket szíveskedjenek használni edzés előtt és után az eszközök fertőtlenítésére!
  6. Amennyiben hatósági döntés alapján ideiglenesen bezárna a Központ, a hosszútávú bérleteket a zárvatartás idejére befagyasztjuk.

Szükséges, hogy közösen és felelősségteljesen gondolkozzunk és saját ügyünknek tekintsük a higiéniai előírások maximális betartását. Mindannyiunk közös érdeke, hogy se mi magunk ne fertőződjünk meg, se családunkba, munkahelyünkre ne vigyünk semmilyen betegséget.

A betegségről, a fertőzés gyanúja esetén teendőkről részletes tájékoztatót az alábbi weboldalon találhatnak:

https://koronavirus.gov.hu/

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

OXYGEN NAPHEGY csapata