2020.04.05- Faültetés. Az Oxygen az oxigénért! - oxygenwellness.hu

owforo2-finish-fb-640x640-1.png

Faültetés – az Oxygen az oxigénért  

Az Oxygen Wellness Naphegy tavaly augusztus folyamán elindított egy most áprilisig tartó nagyszabású környezetvédelmi kezdeményezést, az Oxygen az oxigénért kampányt, amelynek keretében az eladott hosszú távú bérletek után összegyűjt és elültet 1000 db őshonos  facsemetét.

Ez a szám azóta már 1500 db facsemetére növekedett, a vendégeink aktivitása és a kampány nagy sikerére tekintettel. Tavaly, az őszi faültetés során 350 db csemetét sikerült elültetni, amit ezúton is köszönünk a lelkes önkénteseknek!

Nagy örömünkre, szépen gyűlnek a facsemeték és hamarosan le is zárjuk a gyűjtést, megállunk az 1500 csemeténél. Megállunk, mert ennyi csemete elültetése is nagy szervezéssel és előkészülettel jár.

Fő szakmai partnereink a kezdeményezésben a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület és a Főkert Nonprofit Zrt.. Partner cégek is támogatják munkánkat: Bestbyte Kft., DM Magyarország Kft., Audi Centrum Budapest, Porsche Hungária Kft., Coca-Cola HBC Magyarország Kft., Event Magazin és Agrár Magazin.

A kampányunkhoz olyan híres személyek is csatlakoztak, mint Zséda, Tóth Vera, Dukai Regina, Szentesi Éva, Kárász Róbert, Cseh László.

A kampányról bővebben itt olvashattok: oxygenwellness.hu/owforo2

Szeretnénk tájékoztatni benneteket, az érdeklődőket, hogy az 1200 db faültetésre 2020. április 5.-én, vasárnap kerülne sor. Reméljük, hogy az időjárás ezt lehetővé teszi.

Időpont: 10:00-14:00

Maximális létszám: 80 fő. (80 főnél lezárjuk a jelentkezést, a jelentkezéseket érkezési sorrendben fogadjuk el!)

Gyülekező: 2020. 04.05, 10:00, a Keresztúri út-Túzok utca kereszteződésénél.  ( Budapest 1106 Budapest Keresztúri út 130. Főkert Nonprofit Zrt. telephelye).

!!!!!! Jelentkezni ezen a formanyomtatványon keresztül lehetséges: 

https://oxygenwellness.hu/owforo2/signup/

Innen egy tíz perces sétával lehet megközelíteni földúton keresztül a helyszínt.

Vízvételi lehetőséget biztosít a Főkert Nonprofit Zrt.

Kisebb csoportokra bontva ültetünk, hogy a területen egy fás csoportosulással és tisztásokkal tagolt ligetet hozzunk létre.

Az ültetéshez az eszközöket a Főkert Nonprofit Zrt. biztosítja. Ha már ott vagyunk, a szemetet is össze fogjuk szedni, ehhez is biztosít a Főkert Zrt. eszközöket. Az eseményen mindenki a saját felelősségére vesz részt.

Ami szükséges a résztvevők részéről: Kényelmes ruházat, bakancs, vagy gumicsizma, az időjárásnak megfelelő öltözet, víz, nasi.

Parkolóhely kb. 50 autónak van csak, így jobb, ha többen érkeztek egy autóval.

Ha kérdésetek van az ültetéssel kapcsolatban, akkor írjatok az info@oxygenwellness.hu címre.

Várjuk az érdeklődő önkénteseket szeretettel!

Oxygen Naphegy csapat