Nőnapi Yin jóga workshop Bóta Beával! 2020.03.08. - oxygenwellness.hu

bota-bea-ws-fb-0308-e1582879838497.png

A nagy sikerre való tekintettel folytatjuk a workshop sorozatunkat!

Nőnapi Yin jóga workshop az Oxygen Naphegyen Beával!

2020. március 8. 

15:00-17:00

Bóta Beával

A yin jóga egy meditatív jógairányzat, a hosszan kitartott ászanák segítenek elmerülni a saját belső világodban. Segít megtapasztalni a csendet, a befelé fordulást és az elfogadását annak, ami van, ami körülötted történik.

A workshop elején röviden szó lesz az energetikai rendszerünkről, az egyes ászanák hatásairól.

A jóga órát aktívabb, dinamikus gyakorlással kezdjük, a bennünk lakozó yangot erősítünk. Mellkasnyitások segítségével egy kicsit kifelé fordulunk, megnyitjuk magunkat. Az óra nagyobb részében pedig lecsendesítjük a bennünk feléledt tüzet, befelé fordítjuk a figyelmünket és a yin gyakorlás segítségével még közelebb kerülünk magunkhoz. Hosszabban kitartott csípőnyitásokkal oldjuk fel azokat a gátakat, amelyek megakadályozzák a továbblépést.
A gyakorlás egy harmonizáló relaxációval zárul, hogy a megteremtett egyensúlyt a matracról felkelve is meg tudjuk őrizni magunkban.
Várjuk a kezdőket és a haladókat egyaránt!

A workshop napi belépővel vagy érvényes bérlettel látogatható. Mivel a létszám korlátozott, kérünk, hogy előzetesen jelezd a részvételi szándékodat és küldj nekünk e-mailt az info@oxygenwellness.hu e-mail címre!

Maximális létszám: 18 fő.
Írhatsz nekünk itt is! Szeretettel várunk!
Bea & Oxygen