10.13- Gerincjóga workshop Bóta Beátával

2019-10-07by Oxygen
grincjoga-ws-1013-fb-e1569323760382.png

GERINCJÓGA WORKSHOP

Finoman átmozgató jóga, a kihagyhatatlan nagy klasszikussal: a Napüdvözlettel

Ha túl sokat ülsz irodában a gép előtt, autóban, rossz a testtartásod vagy ha már kialakult gerincproblémád van… itt az ideje, hogy kompenzáld vagy megtanuld hogyan javíts rajta!

 

A gerincjóga workshopon kifejezetten a gerincre fókuszálunk. Megtanuljuk azokat a mozdulatokat, gyakorlatokat, amellyel kompenzálod az ülő munka káros hatásait. Nyújtjuk a gerinc vonalát, amelynek célja a csigolya testek távolítása és hogy megtanítsuk az izmoknak ezt a tartást, erősítjük a hát tartóizmait. Megerősítjük azokat az izmokat, amelyeket az ülőmunka során nem használunk, gyengülnek, de fontos lenne a helyes tartáshoz.

A Gerincjóga növeli az ízületi hajlékonyságot főleg a gerincben, javítja a testtudatot, a keringést, koncentrációs készséget és oldja a stresszt.

 

Jóga oktatóként tudatosan alkalmazom a gerincre irányuló folyamatos rehabilitációt..

Az egészséges gerincet kialakítva így a gerincjóga bevezetőül szolgálhat a Hatha jóga rendszerébe vagy az intenzívebb gyakorlásba..

 

Mivel  fogunk foglalkozni ezen a 2 órás workshopon?

  • Rövid elmélet
  • 1,5 órás gerincjóga
  • 10 perces relaxáció

A férőhely korlátozott, max 10 fő. Ha szeretnél részt venni a jóga workshopon, a jelentkezésedet küldd el az info@oxygenwellness.hu e-mail címre.

A workshop napijeggyel vagy érvényes bérlettel látogatható.

Szeretettel várunk!

Oxygen Naphegy & Bóta Beáta Hatha jóga és gerincjóga oktató