Híreink

gyermek-uszasoktatas-1000x1000.png

július 20, 2017by Dwan

Pályi Nagy Zsolt edzőnk szeretettel vár minden gyereket, aki szeretne megtanulni úszni vagy jelenlegi tudását technikailag csiszolni.

Az edzések személyi edzés formában zajlanak, 6 éves kortól lehet részt venni az órán. Kiváló lehetőség, hogy vendégeink gyereküket is magukkal hozzák wellnessünkben, így a felnőttek edzésével és kikapcsolódásával egy időben érdemben foglalkozunk a kisebbekkel.

Az első óra ingyenes!*

 

Az úszás időtartama: 1 óra

Időpont: Hétfőtől- vasárnapig, időpont egyeztetés szükséges!

Az órán érvényes napijeggyel vagy bérlettel lehet részt venni.

Kérdés esetén, illetve időpont egyeztetés céljából Pályi Nagy Zsolt edzőnk várja hívását a 20/228 86 07 telefonszámon.

 

* Az első úszásoktatás ingyenes, belépés napijeggyel vagy bérlettel.

 


rooftop-stability-wo-gaal-attila.png

július 14, 2017by Dwan

Kedves Vendégeink!

Szeretettel vár Mindenkit Gaál Attila, július 18-án kedden, egy különleges nyári élménnyel az Oxygen Wellness Naphegy tetőteraszán!

A Stability Workout edzéseken olyan képességek fejlesztése is megjelenik, mint a reakciógyoraság, testtudat, mozgástudat, koordináció (szem- kéz-láb), egyensúlyérzék (vizuális ingerek kizárásával is).
Mindezek magasabb szintre emelése a mozgás új szintjét mutatja meg akár sportolásban, akár a hétköznapi tevékenységeink során.

Ezen az igazán élvezetes, kihívást jelentő eszközöket, és gyakorlatokat tartalmazó óra keretében mindenki megtalálhatja a számára megfelő kihívást, és le is győzheti azt.

Az órán érvényes bérlettel, vagy napijegy megvásárlásával lehet részt venni.


balazs-andras-spinning-0719-kocka.png

július 13, 2017by Dwan

Gyertyafényes késő esti szabadtéri spinning az Oxygen Wellness Naphegy tetején Balázs András vezetésével!

Július 19-én 20.30-tól egy őrületes 90 perces tekeréssel várjuk a spinning szerelmeseit az Oxygen Wellness Naphegy tető teraszán. Kellemes zene, teljes kikapcsolódás és egy egyedi megisméthetetlen élmény vár ezen a különleges eseményen.

vitalenergy-horvath-tunde-1000x1000.png

május 16, 2017by Dwan

A Vital Energy segít egészségünk megőrzésében, izomzatunk feszesebbé tételében, regenerálódásában és ízületeink stabilizálásában. Célja egy sportos vékony esztétikus forma felépítése valamint a szép tartás és testtudatosság elsajátítása.

Az óra során nyugodt kellemes zenére egyenletes, és fokozatosan felépített gyakorlatsort végzünk, melyek elősegítik izomzatunk harmonikus egységként történő működését.

Ajánljuk mindenkinek, aki javítani szeretne az izmai és ízületei állóképességén, figyelve ezek sérülékenységére, vagy esetleges sérülések gyorsabb regenerációjára amellett, hogy közben egy esztétikus testalkat elérésére törekszik.

Időpont: Szerda 10.00

 

 


full-body-sziklai-kati-1000x1000.png

május 5, 2017by Dwan

Full Body Training

 

A Full Body Training egy egyszerűen követhető óratípus, melynek célja az egész test megmozgatása, különös hangsúlyt fektetve a far- és combizmok formálására, hasizmok és törzsizmok fejlesztésére.
Az órának köszönhetően javul a testtartás, fejlődik az állóképesség, formásabb testalkat érhető el.
Az órát a változatos eszközhasználaton kívül a saját testsúlyos gyakorlatok jellemzik, melyek kivitelezésekor maximális pontosságra és szabályos kivitelezésre törekszünk.
A haladó gyakorlatok könnyített változata is bemutatásra kerül, így bármely korosztály, a saját fittségi állapotához mérten végezheti a gyakorlatot.

 

Csatlakozz te is Sziklai Kati Full Body Training óráinkhoz minden kedden 18:00-kor !


anyaknapja.png

május 2, 2017by Dwan

Ünnepeljük együtt az anyák napját!

 

Egy közös jóga vagy cardio edzés? Pezsgőfürdőzés páratlan panorámával? Szaunázás a kivételes szaunaparkunkban?

 

Minden adott, ahhoz, hogy méltóan megünnepeljétek együtt ezt a napot!

 

Lepd még édesanyád, és gyertek el együtt wellnessünkbe május 7-én!

Ha ketten érkeztek, ezen a napon az ünnepelt anyukák és nagymamák számára az egy alkalmas belépőnk 5500 Ft-os áron elérhető. A belépőjegy mellé egy szál virág is jár ajándékba.

 

 

 

Részletek:

  • Az akció csak május 7-én érvényes. Nyitva tartásunk ezen napon: 8:00-20:00

  • Az anyák napi kedvezményes jegy recepciósainknál csak abban az esetben vehető igénybe, ha együtt érkeztek édesanyátokkal/nagymamátokkal.

  • Az akció csak az anyukák/nagymamák belépőjegyére vonatkozik, új vendégeink belépőjegy és bérlet árainkról weboldalunkon tájékozódhatnak.


stability-workout.png

március 20, 2017by Dwan

A Stability Workout a “FUN” faktorra és a folyamatosan növekvő (többdimenziós) kihívások legyőzésére helyezi a hangsúlyt, amit instabil eszközök (Stability Board, Fitball, Bosu) saját testsúlyos gyakorlatok és a folyamatosan változó ellenállások (víz és homok ellenállások) biztosítanak. A kondicionális képesség fejlesztése is a program része. 

 

Várunk mindenkit nagy szeretettel kedden és pénteken 19:00-tól a a Stability Workout órákra, ahol tapasztalati úton valósul meg meg és válik életünk részéve az a szemlélet, hogy többre vagyunk képesek, mint azt gondoljuk elsőre.  

 

 

Gyere, ha úgy szeretnél fejlődni, erősödni, formálódni, hogy minden alkalommal kihívás elé állítod magad és újat tanulsz. Az itt megalapozott képességek a mindennapi életben, és a különböző sportágakban is nagy hasznodra válnak.

 


trx.png

január 19, 2017by Dwan

Új óratípus! TRX Györfy Rúbennel az Oxygen Wellness Naphegy Központban!

Időpont: Kedd 17.00 és csütörtök 17.00
Terem: Funkcionális terem
Edző: Györfy Rúben

Ha szeretsz új dolgokat kipróbálni, változatos edzéseken részt venni, és szereted a kihívásokat, akkor a TRX-et pont neked találták ki! A jó hangulat, és az izomláz garantált!

A TRX-et az amerikai haditengerészet elit alakulata számára találták fel. A TRX-szel végtelen számú gyakorlat végezhető, és az egész testet meg lehet vele mozgatni. A TRX-es edzésnél a saját testünket használjuk ellenállásként, és az intenzitást is mi magunk határozzuk meg. Így lehetséges, hogy ugyanazt az eszközt használja egy elit katona és egy modell is.

Egy TRX-es edzés sokkal INTENZÍVEBB, mint egy cardio edzés, sokkal több kalóriát égetünk el rövidebb idő alatt és az anyagcserét is annyira felpörgeti, hogy az edzés utáni regeneráció ideje alatt legalább annyi kalóriát égetünk el, mint edzés közben.