Híreink

shutterstock_259034822.jpg

augusztus 18, 2017by Dwan

Augusztus 24-én elindul az Oxygen Naphegy futóklub. 

Pulay Szilvi és Makár Tomi várja a futás szerelmeseit, első alkalommal augusztus 24-én 17:30-tól. Az esemény az épület elől indul 17:30-kor.

Alapos bemelegítés után egy nagyjából 6-7 km-es távot teljesíthetnek a résztvevők. A két trénerünk segítségével lehetőség lesz középhaladó és haladó tempóban futni .

A futóklub célja, hogy a futógépeink mellett másik alternatívát nyújtson az érdeklődők számára. Nem futóedzésre invitáljuk vendégeinket, hanem egy jó hangulatú közös futásra csodaszép környékünkön.

Részvétel érvényes bérlettel vagy napijeggyel.


rtop-tekeres-1000x1000.png

augusztus 15, 2017by Dwan

Augusztus 21-én, hétfőn, 20:30-tól ismét egy közös tekerésre invitálunk mindenkit csodálatos panorámájú tetőteraszunkra.

Várunk mindenkit szeretettel, aki szeretne részese lenni egy különleges kardió edzésnek az Oxygen Wellness Naphegy tetején!

Az órán érvényes bérlettel, vagy napijegy megvásárlásával lehet részt venni.

A létszám limitált, ezért az órán való részvételhez regisztráció szükséges, melyet a kosa.eniko@oxygenwellness.hu e-mail címre várunk.


gyermek-uszasoktatas-1000x1000.png

július 20, 2017by Dwan

Pályi Nagy Zsolt edzőnk szeretettel vár minden gyereket, aki szeretne megtanulni úszni vagy jelenlegi tudását technikailag csiszolni.

Az edzések személyi edzés formában zajlanak, 6 éves kortól lehet részt venni az órán. Kiváló lehetőség, hogy vendégeink gyereküket is magukkal hozzák wellnessünkben, így a felnőttek edzésével és kikapcsolódásával egy időben érdemben foglalkozunk a kisebbekkel.

Az első óra ingyenes!*

 

Az úszás időtartama: 1 óra

Időpont: Hétfőtől- vasárnapig, időpont egyeztetés szükséges!

Az órán érvényes napijeggyel vagy bérlettel lehet részt venni.

Kérdés esetén, illetve időpont egyeztetés céljából Pályi Nagy Zsolt edzőnk várja hívását a 20/228 86 07 telefonszámon.

 

* Az első úszásoktatás ingyenes, belépés napijeggyel vagy bérlettel.

 


rooftop-stability-wo-gaal-attila.png

július 14, 2017by Dwan

Kedves Vendégeink!

Szeretettel vár Mindenkit Gaál Attila, július 18-án kedden, egy különleges nyári élménnyel az Oxygen Wellness Naphegy tetőteraszán!

A Stability Workout edzéseken olyan képességek fejlesztése is megjelenik, mint a reakciógyoraság, testtudat, mozgástudat, koordináció (szem- kéz-láb), egyensúlyérzék (vizuális ingerek kizárásával is).
Mindezek magasabb szintre emelése a mozgás új szintjét mutatja meg akár sportolásban, akár a hétköznapi tevékenységeink során.

Ezen az igazán élvezetes, kihívást jelentő eszközöket, és gyakorlatokat tartalmazó óra keretében mindenki megtalálhatja a számára megfelő kihívást, és le is győzheti azt.

Az órán érvényes bérlettel, vagy napijegy megvásárlásával lehet részt venni.


balazs-andras-spinning-0719-kocka.png

július 13, 2017by Dwan

Gyertyafényes késő esti szabadtéri spinning az Oxygen Wellness Naphegy tetején Balázs András vezetésével!

Július 19-én 20.30-tól egy őrületes 90 perces tekeréssel várjuk a spinning szerelmeseit az Oxygen Wellness Naphegy tető teraszán. Kellemes zene, teljes kikapcsolódás és egy egyedi megisméthetetlen élmény vár ezen a különleges eseményen.

vitalenergy-horvath-tunde-1000x1000.png

május 16, 2017by Dwan

A Vital Energy segít egészségünk megőrzésében, izomzatunk feszesebbé tételében, regenerálódásában és ízületeink stabilizálásában. Célja egy sportos vékony esztétikus forma felépítése valamint a szép tartás és testtudatosság elsajátítása.

Az óra során nyugodt kellemes zenére egyenletes, és fokozatosan felépített gyakorlatsort végzünk, melyek elősegítik izomzatunk harmonikus egységként történő működését.

Ajánljuk mindenkinek, aki javítani szeretne az izmai és ízületei állóképességén, figyelve ezek sérülékenységére, vagy esetleges sérülések gyorsabb regenerációjára amellett, hogy közben egy esztétikus testalkat elérésére törekszik.

Időpont: Szerda 10.00

 

 


full-body-sziklai-kati-1000x1000.png

május 5, 2017by Dwan

Full Body Training

 

A Full Body Training egy egyszerűen követhető óratípus, melynek célja az egész test megmozgatása, különös hangsúlyt fektetve a far- és combizmok formálására, hasizmok és törzsizmok fejlesztésére.
Az órának köszönhetően javul a testtartás, fejlődik az állóképesség, formásabb testalkat érhető el.
Az órát a változatos eszközhasználaton kívül a saját testsúlyos gyakorlatok jellemzik, melyek kivitelezésekor maximális pontosságra és szabályos kivitelezésre törekszünk.
A haladó gyakorlatok könnyített változata is bemutatásra kerül, így bármely korosztály, a saját fittségi állapotához mérten végezheti a gyakorlatot.

 

Csatlakozz te is Sziklai Kati Full Body Training óráinkhoz minden kedden 18:00-kor !


anyaknapja.png

május 2, 2017by Dwan

Ünnepeljük együtt az anyák napját!

 

Egy közös jóga vagy cardio edzés? Pezsgőfürdőzés páratlan panorámával? Szaunázás a kivételes szaunaparkunkban?

 

Minden adott, ahhoz, hogy méltóan megünnepeljétek együtt ezt a napot!

 

Lepd még édesanyád, és gyertek el együtt wellnessünkbe május 7-én!

Ha ketten érkeztek, ezen a napon az ünnepelt anyukák és nagymamák számára az egy alkalmas belépőnk 5500 Ft-os áron elérhető. A belépőjegy mellé egy szál virág is jár ajándékba.

 

 

 

Részletek:

  • Az akció csak május 7-én érvényes. Nyitva tartásunk ezen napon: 8:00-20:00

  • Az anyák napi kedvezményes jegy recepciósainknál csak abban az esetben vehető igénybe, ha együtt érkeztek édesanyátokkal/nagymamátokkal.

  • Az akció csak az anyukák/nagymamák belépőjegyére vonatkozik, új vendégeink belépőjegy és bérlet árainkról weboldalunkon tájékozódhatnak.